Ledige stillinger

I DEAS har vi stor fokus på vores kunder, og vi ønsker at levere løsninger baseret på kvalitet og faglighed. Vi er hele tiden på udkig efter dygtige og ambitiøse medarbejdere, der vil være med til dette. Ser en opslået stilling ud til at være noget for dig, ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning.

Marketing og synergy manager

Brænder du for marketing, strategi og kundeindsigt og har du et stærkt kommercielt og kundeorienteret fokus? Så er du måske den marketing og synergy manager vi søger til Brand & kommunikationsafdelingen i DEAS Center Management, der er markedsleder inden for udvikling og administration af shoppingcentre i Danmark.

Oprettet: 09-08-2017

Ansøgningsfrist: 25-08-2017

Praktikant med ansvar og nye opgaver hver dag

Vil du udvikle dig fagligt og personligt? Vil du tilegne dig betydelig praktisk erfaring? Vil du prøve din uddannelse af i ejendomsadministrationsbranchen? Så starter dit praktikforløb måske i DEAS.

Oprettet: 11-05-2017

Ansøgningsfrist: 30-09-2017

Erfaren projektleder søges til idriftsættelse af boligejendomme

Brænder du for at arbejde med procesoptimering af idriftsættelse af større boligejendomme, og evner du at sætte kunderne i fokus i en travl hverdag? Så er du måske vores kommende projektleder, med base i Århus og med hele Danmark som din arbejdsplads.

Oprettet: 11-08-2017

Ansøgningsfrist: 01-09-2017

Vil du være med til at skabe værdi på ejendomme igennem energirenovering?

Du bliver en del af DEAS' afdeling for Energi og Indeklima, der tæller 14 medarbejdere. Afdelingen er i rivende udvikling og bliver stadig mere involveret i vores kunders værdiskabelse på ejendomme gennem energi- og indeklimarenoveringer. DEAS energiafdeling er travlt beskæftiget med løbende energistyring og energitilsyn på ejendomme dækkende mere end 2,5 mio. kvm.

Oprettet: 31-07-2017

Ansøgningsfrist: 21-08-2017