Ledige stillinger

I DEAS har vi stor fokus på vores kunder, og vi ønsker at levere løsninger baseret på kvalitet og faglighed. Vi er hele tiden på udkig efter dygtige og ambitiøse medarbejdere, der vil være med til dette. Ser en opslået stilling ud til at være noget for dig, ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning.

Praktikant med ansvar og nye opgaver hver dag

Vil du udvikle dig fagligt og personligt? Vil du tilegne dig betydelig praktisk erfaring? Vil du prøve din uddannelse af i ejendomsadministrationsbranchen? Så starter dit praktikforløb måske i DEAS.

Oprettet: 11-05-2017

Ansøgningsfrist: 30-09-2017

Account Manager med ansvar for rådgivning og salg til DEAS' kontor i Aarhus

Har du lyst til at bidrage med din erfaring inden for rådgivning og salg, samt få stor indflydelse på vores fremtidige vækst? Vil du arbejde med salg af ejendomsadministrationsydelser til både foreninger og investeringskunder i Danmark, og være en central del af en spændende forandringsproces med kompetente kollegaer? Så er du måske den account manager, vi søger til vores kontor i Aarhus.

Oprettet: 12-06-2017

Ansøgningsfrist: 10-07-2017

Proceskonsulent til forbedringsprojekter i DEAS

Er du en stærk formidler og facilitator? Har du erfaring med proces/projektledelse og brænder du for at drive forandringsprojekter i en spændende virksomhed i udvikling, så er jobbet som proceskonsulent i DEAS Forretningsudvikling måske noget for dig?

Oprettet: 21-06-2017

Ansøgningsfrist: 07-07-2017

Ejendomsadministrator til andelsboligforeninger i DEAS

Leverer du kvalitet og service på højt niveau? Ved du, hvad der skaber værdi for en kunde og har du bred erfaring med at administrere andelsboligforeninger før? Så er du måske en af de ejendomsadministratorer, vi søger til vores kontorer på Frederiksberg, Aarhus eller Aalborg.

Oprettet: 21-06-2017

Ansøgningsfrist: 07-07-2017

Property manager - erhverv

Vi vokser og har brug for flere property managers til erhvervsporteføljen. Som property manager af erhvervsejendomme i DEAS indgår du i et team af kolleger, der i tæt samarbejde sikrer, at kundens erhvervsejendomme administreres optimalt, og at erhvervslejerne betjenes professionelt med forståelse for, at de driver deres virksomhed fra lejemålet.

Oprettet: 22-06-2017

Ansøgningsfrist: 06-07-2017

Praktikant - Bygningskonstruktør

Vil du udvikle dig fagligt og personligt? Vil du tilegne dig betydelig praktisk erfaring? Vil du prøve din uddannelse som bygningskonstruktør af i et af Danmarks største ejendomsadministrationsselskaber? Så starter dit praktikforløb måske i DEAS A/S

Oprettet: 24-05-2017

Ansøgningsfrist: 31-07-2017