Ledige stillinger

I DEAS har vi stor fokus på vores kunder, og vi ønsker at levere løsninger baseret på kvalitet og faglighed. Vi er hele tiden på udkig efter dygtige og ambitiøse medarbejdere, der vil være med til dette. Ser en opslået stilling ud til at være noget for dig, ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning.

To erfarne IT-projektledere med fokus på forretningsudvikling og digitale løsninger

Kan du drive IT-projekter fra A-Z? Og har du erfaring med at bygge bro mellem IT, forretning og leverandører? – så har vi jobbet til dig.

Oprettet: 09-05-2018

Ansøgningsfrist: 27-05-2018

Praktikant til Kommunikations- og marketingafdeling

Kan du spotte de gode historier og skrive dem, så de fænger, inspirerer og sælger? Vil du arbejde med nyhedsmails, SoMe, presse og meget mere? Så tilbyder vi dig muligheden for at gøre teori til handling og udvikle dig i en organisation, som kommunikerer med kunder, lejere og naturligvis også internt med medarbejdere.

Oprettet: 17-05-2018

Ansøgningsfrist: 17-07-2018

Ejendomsadministratorer/Property Managers søges i København

Som ejendomsadministrator/Property Manager af boligejendomme har du et stort ansvar, da du er med til at sikre rammerne for menneskers hjem. Arbejdsopgaverne er varierede, og du bruger dagligt din viden inden for jura, økonomi og kommunikation til at løse alle de forskelligartede opgaver, der skal til, for at ejendommene administreres optimalt.

Oprettet: 19-04-2018

Ansøgningsfrist: 10-06-2018

Proceskonsulent til forbedringsprojekter i DEAS

Er du en stærk formidler og facilitator? Har du erfaring med proces-/projektledelse, og brænder du for at drive forandringsprojekter i en spændende virksomhed i udvikling? Har du erfaring med drifts- og målstyring, KPI’er, tavlemøder mv., så er jobbet som proceskonsulent i DEAS Forretningsudvikling på Frederiksberg måske noget for dig.

Oprettet: 22-05-2018

Ansøgningsfrist: 15-06-2018

Studentermedhjælp til Ejendomsadministration, Forretningssupport

Trives du med en blanding af rutineopgaver, der tæller oprydning, indsamling og indtastning af data samtidig med opgaver inden for udvikling og effektivisering af forretningen? Er du samtidig god til Excel (evt. VBA programmering), initiativrig, og kan sætte dig ind i nye IT systemer, så er det måske dig, der skal være vores nye studentermedhjælp i afdelingen Forretningssupport.

Oprettet: 23-05-2018

Ansøgningsfrist: 10-07-2018

Praktikanter til ejendomsadministration, foråret 2019

Er du i gang med en uddannelse som finansøkonom, finansbachelor eller financial controller, og står du for at skulle i praktik i forårssemestret, 2019?

Oprettet: 30-04-2018

Ansøgningsfrist: 30-11-2018