Ledige stillinger

I DEAS har vi stor fokus på vores kunder, og vi ønsker at levere løsninger baseret på kvalitet og faglighed. Vi er hele tiden på udkig efter dygtige og ambitiøse medarbejdere, der vil være med til dette. Ser en opslået stilling ud til at være noget for dig, ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning.

Praktikant med ansvar og nye opgaver hver dag

Vil du udvikle dig fagligt og personligt? Vil du tilegne dig betydelig praktisk erfaring? Vil du prøve din uddannelse af i ejendomsadministrationsbranchen? Så starter dit praktikforløb måske i DEAS.

Oprettet: 11-05-2017

Ansøgningsfrist: 30-09-2017

Erfaren ejendomsadministrator med kendskab til andelsboliger

Er du kvalitetsbevidst og serviceminded på et højt niveau? Er du erfaren indenfor administration af andelsboligforeninger? Så er du måske en af de ejendomsadministratorer, vi søger til vores kontor på Frederiksberg.

Oprettet: 20-07-2017

Ansøgningsfrist: 13-08-2017

Praktikant - Bygningskonstruktør

Vil du udvikle dig fagligt og personligt? Vil du tilegne dig betydelig praktisk erfaring? Vil du prøve din uddannelse som bygningskonstruktør af i et af Danmarks største ejendomsadministrationsselskaber? Så starter dit praktikforløb måske i DEAS A/S

Oprettet: 24-05-2017

Ansøgningsfrist: 31-07-2017

Property manager - Bolig

Vi vokser og har brug for flere property managers til boligporteføljen. Som property manager af boligejendomme har du et stort ansvar, da du er med til at sikre rammerne for menneskers hjem. Arbejdsopgaverne er varierede, og du bruger dagligt din viden inden for jura, økonomi og kommunikation til at løse alle de forskelligartede opgaver, der skal til, for at ejendommene administreres optimalt.

Oprettet: 30-06-2017

Ansøgningsfrist: 28-07-2017