Ledige stillinger

I DEAS har vi stor fokus på vores kunder, og vi ønsker at levere løsninger baseret på kvalitet og faglighed. Vi er hele tiden på udkig efter dygtige og ambitiøse medarbejdere, der vil være med til dette. Ser en opslået stilling ud til at være noget for dig, ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning.

Erfaren property manager/ejendomsadministrator søges til DEAS kontor, enten i Århus eller København

Vær med til at gøre Danmarks bedste ejendomsforvaltningsselskab endnu bedre. DEAS er Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskab med aktiviteter i hele landet. DEAS forvalter en portefølje på mere end 2.200 erhvervs- og boligejendomme, som hovedsageligt ejes af institutionelle investorer, private investorer samt ejer- og andelsboligforeninger. I DEAS er vi inde i en rivende udvikling og vi har rygende travlt. Vi søger derfor en erfaren property manager/ejendomsadministrator til vores kontor, enten i Århus eller København alt efter hvad der passer dig bedst.

Oprettet: 06-11-2019

Ansøgningsfrist: 20-11-2019

HR business partner med strategisk ansvar for rekruttering

Er du klar til en udfordrende stilling som strategisk HR business partner hos den førende spiller på markedet inden for ejendomsadministration/ejendomsdrift? Og vil du have ansvar for at udvikle og implementere vores nye rekrutterings-, sourcing og employer branding strategi?

Oprettet: 13-11-2019

Ansøgningsfrist: 08-12-2019

Driftskonsulent til afdelingen Center Management - Center Drift

Vores nuværende kollega i afdelingen har fået nye spændende udfordringer i DEAS. Vi søger derfor hans efterfølger, i en ny nøglerolle. Vær med til at drive komplekse indkøbs- og udbudsprocesser i et spændende job, hvor du som driftskonsulent håndterer selvstændige indkøbsopgaver på tværs af vores portefølje.

Oprettet: 13-11-2019

Ansøgningsfrist: 06-12-2019

Property Manager/Ejendomsadministrator til DEAS’ afdeling for Private Investorer

Vi søger en Property Manager/Ejendomsadministrator til afdelingen for administration af private investorer til vores kontor på Frederiksberg. Stillingen er som udgangspunkt en 37 timers stilling, men der kan aftales en mindre arbejdsuge, hvis dette ønskes.

Oprettet: 13-11-2019

Ansøgningsfrist: 27-11-2019

Praktikanter til Ejendomsadministrationen efterår 2020

Er du i gang med en uddannelse som finansøkonom, finansbachelor eller financial controller, og står du for at skulle i praktik i efterårssemestret 2020 og vil du prøve din uddannelse af i ejendomsadministrationsbranchen? Så starter dit praktikforløb måske i DEAS.

Oprettet: 14-11-2019

Ansøgningsfrist: 31-03-2020