Ledige stillinger

I DEAS har vi stor fokus på vores kunder, og vi ønsker at levere løsninger baseret på kvalitet og faglighed. Vi er hele tiden på udkig efter dygtige og ambitiøse medarbejdere, der vil være med til dette. Ser en opslået stilling ud til at være noget for dig, ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning.

Leasing managers til stærk portefølje af shopping centre

Har du erfaring med udlejning, salg og detailhandel? Brænder du for udviklingen af shoppingcentre? Har du et stort drive og lyst til at have ansvar for hele udlejningsprocessen i nogle af Danmarks bedste shopping centre? Vi har forrygende travlt med en masse spændende projekter og søger derfor nye kollegaer.

Oprettet: 18-05-2017

Ansøgningsfrist: 31-05-2017

Praktikant med ansvar og nye opgaver hver dag

Vil du udvikle dig fagligt og personligt? Vil du tilegne dig betydelig praktisk erfaring? Vil du prøve din uddannelse af i ejendomsadministrationsbranchen? Så starter dit praktikforløb måske i DEAS.

Oprettet: 11-05-2017

Ansøgningsfrist: 30-09-2017

Business Intelligence-udvikler i DEAS

Har du drive og motiveres du ved at udvikle og sætte nye standarder, i en virksomhed som er i stærk vækst og som lægger vægt på kvalitet og fremdrift? - Så er du måske DEAS' kommende kollega?

Oprettet: 17-05-2017

Ansøgningsfrist: 09-06-2017

Studentermedhjælper til DEAS' HR-afdeling

Vil du udvikle dig fagligt og personligt inden for HR? Vil du tilegne dig betydelig praktisk erfaring? Har du interesse for arbejdsret og vil du prøve din uddannelse af? Vi søger en studentermedhjælper til vores HR-afdeling på DEAS’ hovedkontor ved Flintholm station, Frederiksberg.

Oprettet: 22-05-2017

Ansøgningsfrist: 15-06-2017

Praktikant - Bygningskonstruktør

Vil du udvikle dig fagligt og personligt? Vil du tilegne dig betydelig praktisk erfaring? Vil du prøve din uddannelse som bygningskonstruktør af i et af Danmarks største ejendomsadministrationsselskaber? Så starter dit praktikforløb måske i DEAS A/S

Oprettet: 24-05-2017

Ansøgningsfrist: 31-07-2017