Ledige stillinger

I DEAS har vi stor fokus på vores kunder, og vi ønsker at levere løsninger baseret på kvalitet og faglighed. Vi er hele tiden på udkig efter dygtige og ambitiøse medarbejdere, der vil være med til dette. Ser en opslået stilling ud til at være noget for dig, ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning.

Praktikant med ansvar og nye opgaver hver dag

Vil du udvikle dig fagligt og personligt? Vil du tilegne dig betydelig praktisk erfaring? Vil du prøve din uddannelse af i ejendomsadministrationsbranchen? Så starter dit praktikforløb måske i DEAS.

Oprettet: 11-05-2017

Ansøgningsfrist: 30-09-2017

Ejendomsadministrator til DEAS i Aarhus

Er du kvalitetsbevidst og serviceminded på et højt niveau? Er du erfaren indenfor administration af andelsboligforeninger? Så er du måske en af de ejendomsadministratorer, vi søger til vores kontor i Aarhus.

Oprettet: 20-09-2017

Ansøgningsfrist: 09-10-2017

DEAS har brug for dygtige ejendomsadministratorer/Property Managers til boligadministration

Som Property Manager har du et stort ansvar, da du er med til at sikre rammerne for menneskers hjem. Arbejdsopgaverne er varierede, og du bruger dagligt din viden indenfor jura, økonomi og kommunikation til at løse de alsidige opgaver, der skal til, for at ejendommene administreres optimalt. Du kommer til at indgå i et team af kolleger, der sammen sikrer, at kundernes ejendomme administreres optimalt, og lejerne har trygge og gode rammer.

Oprettet: 21-09-2017

Ansøgningsfrist: 30-09-2017

Ejendomsadministrator/Property Manager til administration af butikscentre og erhvervsejendomme

Som Property Manager af butikscentre, flerbrugerejendomme og erhvervsejendomme i DEAS indgår du i et team af kolleger, der i tæt samarbejde sikrer, at kundernes ejendomme administreres professionelt, hvilket blandt andet indebærer en høj service og forståelse overfor erhvervslejerne som driver deres virksomheder fra lejemålene.

Oprettet: 21-09-2017

Ansøgningsfrist: 08-10-2017