Vækst og fremgang i 2019

2019 har i positiv forstand været et hektisk år i ejendomsbranchen og senest med heftig debat om den private lejebolig, hvor de politiske dagsordener fylder i mediebilledet, både ejendomsinvestorer og managers er i fokus, og enkeltsager belyses i pressen. 

Forbedret rapportering

I DEAS har 2019 indtil videre været et rigtigt travlt år. Vi arbejder blandt andet på at forbedre rapporteringen til vores kunder, så den i endnu højere grad viser kundens business performance. Tre af vores større kunder har de seneste uger testet vores nye kvartalsrapport, inden vi over det næste cirka halve år ruller konceptet ud til vores øvrige kunder.

Nye digitale løsninger

Dertil kommer, at vi tester et par spændende digitale løsninger, der skal forbedre vores kundeservice og vil påvirke interaktionen mellem kunderne og DEAS. Der er dels tale om en løsning, hvor vi giver kunderne adgang til egne data via Power BI, dels tester vi et innovativt portfolio- og asset management-system.

Vi glæder os til at fortælle jer mere om dette over den kommende tid.

Desuden har vi allerede i 2019 sat mere end 300 nye ejendomme i drift på landsplan. Dette har først og fremmest været for eksisterende kunder, som har bedt os om at servicere endnu flere ejendomme, men også for nye kunder.

Vækst og fremgang i 2019

Vi har modsat, hvad man skulle tro, hvis man alene læser i pressen, haft kundefremgang de senere år, herunder i år. Desværre genvandt vi ikke Sampension, men vi skriver kontrakt med tre markante kunder dette efterår. Selvom eksisterende kunder er vores førsteprioritet, så er vores fremtidige vækst også vigtig for os.

Vores primære fokus er at betjene vores mange kunder og lejere, og så er det også en stor glæde at byde velkommen til nye kunder med høje krav til leveringssikkerhed og compliance, digitale løsninger, rapportering og ikke mindst kundeorienteret lejerservice. 

Henrik Dahl Jeppesen
Adm. direktør/CEO

Udgivet 25. november 2019