Udlejningen af Bryggerhaven er i gang - 230 nye boliger i Aarhus

Pressemeddelelse: I Aarhus midtby er opførelsen af Bryggerhavens 230 nye lejeboliger i fuld gang, og udlejningen er begyndt. Entreprenørfirmaet og ejendomsudvikleren A. Enggaard og investeringsselskabet Stubkjær Invest har valgt DEAS til at stå for både udlejning, administration og bidrage til huslejefastsættelsen.

Bryggerhaven bliver en del af CERES Byen, som er det gamle bryggeriområde i Aarhus midtby. Det omdannes i disse år til en ny levende bydel med erhverv, boliger, uddannelsesinstitutioner, kulturelle funktioner og bypark.

Med Bryggerhaven kan vi tilbyde attraktive boliger i et område med en unik historie midt i Aarhus. Vi har valgt DEAS til at løfte opgaven, fordi vi ønsker at sikre ejendommen en effektiv udlejningsproces og efterfølgende administration,

siger afdelingschef Tom Johnsen fra A. Enggaard.

Over 80 reservationer er allerede på plads
Interessen for boligerne er allerede stor. Til Bryggerhavens åbent hus-arrangement søndag den 5. marts mødte over 800 interesserede op. DEAS har modtaget over 200 ansøgninger fra potentielle lejere, og over 80 reservationer er på plads.

Vi ser frem til at bringe udlejningen af Bryggerhaven i mål. Aarhus er inde i en positiv udvikling med stor efterspørgsel på boliger,

siger Lasse Rüsz, afdelingschef og ansvarlig for udlejning i DEAS, der i 2015 og 2016 gennemførte 11 større nyopførte projekter med i alt cirka 1.000 lejeboliger.

Attraktivt gårdmiljø
De grønne uderum er vægtet højt i udviklingen af Bryggerhaven. Den fælles gårdhave på ca. 2.200 m2 sikrer beboerne mulighed for at nyde et grønt pusterum mellem små bakketoppe og stier, der skaber gode udearealer og leder beboerne rundt i gårdrummet.

Der forventes indflytning fra maj 2017. Ejendommen er i forskudte niveauer på 4-7 etager og tilbyder boliger med 2-4 værelser fra 41-92 m2. I stueetagen etableres der en større dagligvarebutik, en række mindre butikker og café på i alt 1.967 m2.

Fakta: Bryggerhaven
• 230 lejeboliger med 2-4 værelser fordelt på i alt 15.000 m2.
• Klar til indflytning maj-juni 2017.
• Ceres-bryggerierne lå på grunden indtil 2008, hvor bryggeriet lukkede.
• www.ceresbyen.dk/bryggerhaven

Udgivet 13. marts 2017

Kontakt

Lasse Rüsz

Afdelingschef
Boligudlejning & Salg
Ring mig op

Case

Jacobsens Have var fuldt udlejet inden ibrugtagning.

Se case