Sådan forholder vi os til coronavirus i DEAS || Telefontid i vores servicecenter: kl. 8.00-18.00

Nu udlejes de sidste rækkehuse i det naturskønne Stenbækhave tæt på Aarhus

Stenbækhave Ejendomme ApS har netop opført 33 rækkehuse i det eksklusive Hans Broges Bakker i Brabrand – en forstad til Aarhus. Boligerne er klar til indflytning, og udlejningen er i fuld gang. Der er nu kun 16 ledige rækkehuse tilbage.

En bolig i Stenbækhave er en tryg og god base med enestående natur og mange aktivitetsmuligheder for familier i alle aldre. Vi ønsker med disse rammer at udvikle et helt unikt boligområde, som ikke findes andre steder, hvor der skabes masser af liv blandt familierne, der får glæde af at bo i et lille lokalsamfund, mens de er tæt på byens mange muligheder,

siger Jan og Mads Nygaard, der har erhvervet sig ejendommene i Stenbækhave.

De to brødre har investeret i en del rækkehuse i både Aarhus og Aalborg, hvor høj kvalitet, ordentlighed og bedste beliggenhed er omdrejningspunkt for ejendommene.

Når vi investerer, overvejer vi altid, om vi selv gerne ville bo der, og her topper Stenbækhave listen,

afslutter Jan og Mads Nygaard.

Omgivet af naturen og samtidig tæt på det hele

Boligerne er rummelige, energivenlige og moderne arkitekttegnede rækkehuse, og målet har været at skabe boliger med minimal vedligeholdelse.

Beliggenheden i Hans Broges Bakker egner sig særligt til familier, der vil bo i et naturskønt område og samtidig være tæt på Aarhus Centrum, som kun ligger en cykeltur væk. Lige udenfor døren er der direkte adgang til skønne stisystemer i bakkerne, der egner sig til både gå- og løbeture samt mountainbikekørsel, ligesom der også er direkte adgang til tennisbaner.

Stenbækhave Ejendomme ApS har formået at skabe moderne boliger, der tilbyder rolig villavejsstemning omgivet af en unik natur, som er ekstraordinær at finde midt inde i en pulserende by. Vi ser frem til samarbejdet om en effektiv udlejning,

siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der står for udlejningen samt den efterfølgende administration af rækkehusene.

Udover fantastisk natur byder området også på et velfungerende lokalsamfund, hvor foreningslivet er forankret omkring idrætsanlægget på Engdalsvej. Børnene i Stenbækhave vil blive tilknyttet Engdalsskolen, der er kendt for sin høje faglighed og lærernes store engagement. Tæt på skolen ligger også Brabrand sø, der indbyder til både afslapning og masser af aktivitetsmuligheder for de vandsportshungrende familier.

Der afholdes åbent hus søndag den 8. september kl. 12.00-13.00 på Stenbækhave 35, 8220 Brabrand. Se mere på www.stenbaekhave.dk.

Udgivet 03. september 2019

Kontakt

Kim Krabbe

Afdelingschef
Bolig - Udlejning
Bliv kontaktet

Ti myter om at bo til leje

Læs EjendomDanmarks folder.

Læs myterne