The Many og DEAS Asset Management indgår strategisk og operationelt samarbejde

Den prisvindende investeringsplatform, The Many, indgår samarbejde med DEAS Asset Management om sourcing af ejendomme til The Many’s platform, asset management samt ejendomsadministration.

The Many tilbyder investeringer af institutionel kvalitet til private og har ambitioner om en stærk vækst bl.a. inden for ejendomme.

Vi er en vækstvirksomhed med fokus på at demokratisere adgangen til ejendomsinvesteringer af høj kvalitet til private mennesker. Vi har valgt DEAS Asset Management som samarbejdspartner, fordi DEAS er en institution i sig selv inden for forvaltning af fast ejendom.

DEAS er vant til at passe ekstra godt på vores alle sammens sparepenge, eftersom de sidder med de helt store mandater på vegne af pensionsselskaberne. Det stiller helt særlige krav til eksekveringskraft og performance, for vores pensionsopsparinger skal forvaltes med en udpræget grad af omhu, uden de store armbevægelser. Den profil passer bare rigtig godt til vores investeringsalternativ til helt almindelige mennesker, der ønsker, at deres formue forvaltes af professionelle uden slinger i valsen.

Med den her aftale har vi nu hele infrastrukturen på plads til at kunne vækste, og med vores strategiske samarbejde har vi sikret en pipeline af meget attraktive ejendomme. Alt sammen til stor gavn for vores investorer,

udtaler David Svante, CEO i The Many.

Samarbejde sikrer nye investeringer og stærkere afkast

The Many’s ejendomsportefølje består af nyere boligudlejningsejendomme med attraktive beliggenheder i København. Samarbejdet med DEAS betyder, at The Many kan tage det sidste skridt mod at kunne tilbyde investeringerne i større danske byer, som hele tiden har været målet. På længere sigt vil The Many også tilbyde investering i udlandet.

Vi er meget glade for at byde The Many velkommen som ny kunde. The Many er en fremadstormende virksomhed, som tilbyder et unikt produkt i markedet.
Investeringsplatformen åbner ejendomsmarkedet op for nye investorer, og vi er glade for at komme på en spændende vækstrejse sammen med en dansk fintech virksomhed af international kaliber,

udtaler Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management.

Udgivet 26. januar 2021

Følg DEAS Asset Management

Vi skriver bl.a. om
nyheder, transaktioner og indsigter i markedet.

Følg os