Svanemærket byggeri er i fremgang

Lad DEAS stå for certificeringen, der viser, at I går i front i den bæredygtige udvikling.

Antallet af svanemærkede byggerier er mere end fordoblet fra januar 2018 til januar 2020, oplyser Miljømærkning Danmark.

I DEAS mærker vi også den stigende interesse for certificeringen, og vi hjælper gerne vores kunder i mål. Vi kan bl.a. screene et byggeprojekts egnethed i forhold til svanemærkets krav og stå for al dokumentation under processen. 

Vores projektleder Andreas Aebeloe er uddannet konsulent i svanemærket byggeri, og han har netop fået det første svanemærkede byggeri i Aarhus forhåndscertificeret på vegne af en af vores kunder. Vi glæder os til at fortælle mere om processen i det nye år, når byggeprojektet for alvor går i gang.

Værdien af svanemærket for ejer og lejer

Med en certificering med Svanemærket har man som ejendomsejer et effektivt redskab til at vise, at man går i front – og et synligt bevis på, at man lever op til skrappe miljø- og kemikaliekrav samt tager ansvar for en bæredygtig udvikling. Samtidig giver man lejer tryghed i, at de bor eller arbejder i rammer, hvor der drages omtanke for indeklima og miljø.

Læs mere om DEAS’ strategi for bæredygtighed

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Du er velkommen til at kontakte projektleder Andreas Aebeloe og høre mere om dine muligheder.

Tlf. 27 26 46 46
aabl@deas.dk 

 

Udgivet 10. december 2020

Kontakt

Per Thomassen

Senior Director
Technical Building Consultancy
Bliv kontaktet

Ansvarlig forvaltning

Vi ønsker at drive en mere miljøvenlig forretning med positiv indvirkning på samfund, mennesker og miljø.

Se vores fokusområder