PFA og DEAS starter udlejning i Aalborg

PFA står sammen med A. Enggaard bag opførelsen af tre nye ejendomme med samlet set 297 boliger i Aalborgs spirende bydel Østre Havn.

Søndag den 27. august skød ejendomsforvaltningsselskabet DEAS udlejningen af det ene projekt, nemlig Havnehusene på Østre Havnegade 24, i gang med et velbesøgt første åbent hus. Ejendommen rummer 72 moderne lejelejligheder.

Aalborg er en attraktiv by, der er inde i en stærk og positiv udvikling. Med Havnehusene sikrer vi muligheder for en bred målgruppe ved at tilbyde lejligheder i forskellige størrelser og prisklasser. De nye beboere får samtidig et levende og attraktivt bymiljø.
Vi ser frem til at møde målgruppens respons i den kommende udlejning, som vi har fuld tillid til, at DEAS vil løse effektivt og professionelt,

siger Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme.

Efter de senere års fokus på København, Aarhus og Odense har flere store investorer valgt at opføre nye byggeprojekter i den nordjyske hovedstad Aalborg. 

Vi har i DEAS knap 6.000 lejemål i administration i Aalborg og ser en klar tendens til, at vores kunder har opmærksomheden rettet mod Aalborg og foretager investeringer i form af nybyggeri. Det betyder, at vores engagement også øges deroppe i tråd med vores vækststrategi.
PFA og A. Enggaard har med Havnehusene opført en flot ejendom med nogle gode lejligheder, hvilket prøvelejligheden også viser med tydelighed. I DEAS har vi som bygherrerådgiver været ind over projektet fra start og ser nu frem til den forestående udlejning og til efterfølgende at møde lejerne i den daglige administration og drift af deres boliger,

siger Lasse Rüsz, udlejningschef i DEAS.

Det er muligt for alle at komme i betragtning til de nye lejligheder i Havnehusene. Læs mere om lejlighederne og kommende åbent hus på hjemmesiden www.havnehusene.dk.

Om Østre Havn

Østre Havn er et tidligere industriområde og et havneareal i Aalborg, der p.t. er under omdannelse til en moderne bydel med blandet bolig og erhverv. De tidligere industriområder omkring Østre Havnebassin udvikles således til en ny bydel med ungdomsboliger, ejer- og lejeboliger, vidensvirksomheder, erhverv, uddannelse, oplevelser og havneaktiviteter. 

Om Havnehusene Østre Havnegade 24

Boligejendom på ni etager med 72 lejligheder og to erhvervslejemål. Byggeriet forventes færdigt i oktober 2017. Bygningens facader i røde mursten og beton er inspireret af stilen i industriområdet, og højden på byggeriet relaterer til de oprindelige høje kornsiloer, som prægede området. Projektet er udviklet af A. Enggaard, tegnet af Bjørk og Maigaard arkitekter, mens Niras er rådgivende ingeniør.

Udgivet 29. august 2017

Case

Jacobsens Have var fuldt udlejet inden ibrugtagning.

Se case