Overblik og ekspertise sikrer maksimalt afkast

DEAS’ tværfaglige samarbejde sikrer nye investeringsprojekter på lang sigt.

Når man investerer i en nyopført ejendom, skal komplekse beslutninger tages. Mange kriterier skal ligeledes opfyldes, før projektet kan blive en succes. I DEAS har vi et stort kendskab til disse kriterier og beslutningsprocesser. I 2018 var vi bygherrerådgiver på 15 nye boligejendomme og stod for førstegangsudlejningen af 10 nyopførte ejendomme.

Ved at inddrage os får du en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at fremtidssikre projektet. Kombinationen af vores mange projekter og brede kompetencefelt, inden for byggeteknisk rådgivning og udlejning, gør os kompetente til vurdere afinvesteringsprojekter.

Manglende risikoaflæsning udgør den største faldgrube for nye investeringsprojekter – fx risikerer mange nye ejendomsprojekter at stå halvtomme, når tendenser i boligmarkedet ændrer sig,

udtaler Kristian Slaarup Kongstad, afdelingsdirektør for teknik i DEAS.

DEAS kan ligeledes sikre, at alt fra teknik, indretning, udlejning, drift og vedligeholdelse indtænkes i investeringsprojektet. Det tværfaglige samarbejde mellem DEAS’ mange afdelinger sikrer derved en langsigtet business case, der tager højde for markedsændringer.

Reducerede drifts- og vedligeholdelsesomkostninger er nøglen til et langsigtet afkast

Ved at indtænke vedligeholdelse og drift tidligt i projektet kan fremtidige driftsomkostninger optimeres. Anvendelsen af centrale ventilationsanlæg eller vedligeholdelsesfrie materialer, så som murede facader, medvirker til at reducere drifts- og vedligeholdelsesomkostninger på lang sigt.

Her tilbyder DEAS’ byggetekniske afdeling en vurdering af de anvendte materialer, så investeringen tilgodeser den fremtidige drift og vedligeholdelse af ejendommen.

 

Udgivet 15. marts 2019

Kontakt

Per Thomassen

Senior Director
Technical Building Consultancy
Bliv kontaktet

Byggeteknisk rådgivning

Vi tilbyder byggeteknisk rådgivning og byggestyring fra idé til aflevering.

Læs mere