Ændrede forholdsregler ifm. generalforsamlinger

Som konsekvens af statsministerens udmeldinger i går aftes er vores forholdsregler tilsvarende ændret, særligt med henblik på generalforsamlinger.

Vi ønsker naturligvis at medvirke til at forhindre smittespredningen, og da DEAS følger myndighedernes anbefalinger, vil vores medarbejdere derfor ikke deltage ved generalforsamlinger de næste 14 dage. Bestyrelsen bliver kontaktet af den daglige kontaktperson. 

Af samme årsag indkalder vi heller ikke til nye generalforsamlinger, før myndighedernes anbefalinger ændrer sig.

Brancheforeningen EjendomDanmark har udsendt en artikel ”Coronavirus: Hvad betyder det for generalforsamlinger?”, som bl.a. omhandler konsekvenser og muligheder for at udskyde generalforsamlingen.

Vi står til rådighed

Det er op til den enkelte forening at vurdere, om I mener, at det er forsvarligt af afholde den planlagte generalforsamling. 

Hvis bestyrelsen vælger at fastholde generalforsamlingen, står vi til rådighed med forberedelserne på mail og telefon som sædvanligt. Er der behov for et forberedelsesmøde med administrator kan det foregå digitalt fx via Skype. 

Vi vil i samarbejde med bestyrelsen sørge for den bedste løsning for jeres forening og hjælper, så vidt det er muligt. 

Følg med på Facebook

Få seneste nyt om ændrede retningslinjer på Facebook, hvor vi fremover vil fortælle om ændrede forholdsregler jævnfør myndighedernes anbefalinger. 

Følg DEAS ejer- og andelsboligforeninger på Facebook

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte din daglige kontaktperson i DEAS.

 

Udgivet 12. marts 2020

Find ejendommens kontaktpersoner nemt og hurtigt.

Søg her