Orientering om coronavirus/COVID-19

Vi oplever en helt ekstraordinær situation i Danmark vedrørende COVID-19. Landet begynder praktisk talt at lukke ned, og det har en stor effekt på os alle. På baggrund af den helt ekstraordinære situation beder vi om din og dine medarbejderes forståelse for, at I kan opleve længere svartider, eller at vores serviceniveau er lidt lavere i ejendommen, end det plejer.

Hold dig orienteret

Vi gør vores bedste for at holde dig opdateret og beder dig følge med her på deas.dk, på vores Facebook-side eller vores LinkedIn-profil.

Du kan fortsat kontakte dine daglige kontaktpersoner i DEAS

Siden myndighedernes beslutning i går aftes er vores administrative medarbejdere sendt hjem for at arbejde, mens alle vores driftsmedarbejdere indtil videre skal arbejde, dog med skærpede instruktioner. Det betyder, at vi fortsat besvarer mails og telefoner.

Vi sikrer fortsat trygge rammer

Vores driftsmedarbejdere vil fortsat i videst muligt omfang passe deres opgaver ude ved ejendommene. Dog er ejendomskontorerne indtil videre lukket for personlig henvendelse.

DEAS har prioriteret, at vores driftsmedarbejdere løser de vigtigste opgaver først. Det betyder, at eksempelvis håndtering af affald, sikring af el, vand og varme er vigtigere, end at parkeringspladser eller gaden bliver fejet. 

Vi holder afstand for at vise omtanke

I den kommende periode vil du opleve, at vores viceværter og andre medarbejdere på en pæn måde holder behørig afstand og undgår fysisk kontakt med dig og dine medarbejdere. Men husk på, at et smil også tæller, og at vi skal passe på hinanden.

Forsinkelser på byggearbejde

Der kan være nogle ejendomme, hvor der foregår byggearbejde, og du skal være opmærksom på, at dette kan blive sat i helt eller delvist i bero i de kommende uge. Det er også muligt, at fremvisninger eller andet bliver forsinket. 

Kontakt DEAS

Har du og dine medarbejdere brug for at kontakte os eller din vicevært, kan I finde telefonnummer og mailadresse på ejendommens kontaktpersoner.

Vi sikrer og øger samtidig bemandingen af vores servicecenter, som kan kontaktes på 70 30 20 20.

Vi beder høfligst om forståelse for, at der kan opleves lidt længere svartider på både telefon og mail. 

Har du spørgsmål om Corona, eller er du utryg?

Find mere information på coronasmitte.dk eller ring til myndighedernes fælles hotline på tlf.nr. 70 20 02 33.

Udgivet 12. marts 2020

Find ejendommens kontaktpersoner nemt og hurtigt.

Søg her