Ombygningen af Friis tager form

I maj 2017 blev udviklingen af Friis Shoppingcenter for alvor skudt i gang med et markant ombygningsprojekt, der både omfatter nye forretninger samt nye lokaler til eksisterende forretninger.

Foruden forandringerne af forretningslivet vil gadeplanet ved Gabels Torv blive inddraget til Café, hvilket skaber sammenhæng mellem centret og bymiljøet. Ombygningen skrider planmæssigt frem, og centret holder åbent under hele processen.

Nyt liv og øget kommerciel tiltrækningskraft

DEAS overtog management af Friis Shoppingcenter i sommeren 2015, hvor centret var præget af høj tomgang og et forretningsudbud, der mindede en del om, hvad kunderne kunne finde i de omkringliggende gågader. Opgaven for ejeren Danica og DEAS har været at puste nyt liv i centret med en markant forøgelse af dets kommercielle tiltrækningskraft som fokus. Målet er, at centret bliver nordjydernes foretrukne shoppingdestination.

Der er fortsat nye potentielle lejere i spil, og der bliver forhandlet på højt niveau med både danske og internationale brands. Centret forventes at stå færdigt og fuldt udlejet i efteråret 2018, hvor også Magasin åbner som en del af centret. 

Udgivet 25. september 2017