Ombygning og udvidelse vinder frem i det jyske

DEAS udlejer nu 12 nye penthouselejligheder for JØP på toppen af deres udlejningsejendom på Katrinebjergvej i Aarhus. Projektet er et eksempel på, at den stigende interesse for at investere i tagprojekter også har bredt sig til det jyske.

Grundet den store efterspørgsel på boliger har der særligt i København i de seneste år været stor interesse for at bygge i højden, og derved anvende de uudnyttede kvadratmeter i eksisterende ejendomme. Men tendensen ses ikke længere kun i København. 

Aarhus er en by i udvikling og med stor efterspørgsel på boliger. Pensionsselskabet JØP har netop udbygget sin ejendom på Katrinebjergvej med 12 tagboliger. Projektet er et eksempel på, at JØP de seneste år er begyndt at investere mere i ombygninger og udvidelser for at skabe flere lejeboliger. 

Vi har et stort fokus på løbende at optimere vores ejendomme, og her er tagboliger en oplagt mulighed. Ved at optimere eksisterende ejendomme sikrer vi det bedst mulige afkast til vores medlemmer, samtidig med at vi kan tilbyde flere lejere tidssvarende og centralt beliggende boliger,

siger Lars Blaabjerg Christensen, Senior Asset Manager i JØP. 

Tagboligprojekter: Attraktive lejemål med effektivt afkast   

Ikke kun de uudnyttede kvadratmeter gør det aktuelt at bygge i højden – ofte gør bygningernes centrale beliggenhed og historiske charme tagboligerne særligt attraktive for lejerne. Det er desuden der, hvor der er mindst støj og forurening og samtidig mest dagslys. 

På trods af at udbygninger i eksisterende ejendomme kan være et kompliceret projekt, oplever vi, at flere af vores investeringskunder vælger tagboligprojekter, da de resulterer i attraktive boliger og et effektivt afkast,

siger Kristian S. Kongstad, afdelingsdirektør i DEAS’ byggetekniske afdeling. 

Udsigt over Aarhus Midtby 

De nye tagboliger byder på to og tre værelser i størrelsen 65-91 m2. Fra penthouselejlighederne på Katrinebjergvej er der udsigt over Aarhus Midtby, og man kan bl.a. se både bugten og det grønne universitetsområde.

Boligerne er indrettet, så de egner sig som delelejligheder eller boliger for par, og de store altaner fungerer som en udendørs forlængelse af boligerne. Alle boliger får egen tagterrasse med store glasfoldedøre, som giver en unik udsigt over byen. Derudover har alle badeværelserne separat bruseniche og vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler.

Huslejen spænder fra 9.800 til 11.600 kr. pr. måned + forbrug. De eksklusive boliger er klar til indflytning pr. 1. februar 2018.  

Udlejes nu

Alle kan ansøge boligerne på findbolig.nu/joep.

For at kunne skrive dig op på www.findbolig.nu, skal du være logget ind med din Findbolig.nu-profil.

Som medlem af JØP og DIP har du fortrinsret til boligerne frem til 25. januar 2018.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DEAS Boligudlejning på
tlf. 70 30 22 02, alle hverdage mellem kl. 08.00 - 16.00.

Udgivet 22. januar 2018

Kontakt

Per Thomassen

Senior Director
Technical Building Consultancy
Bliv kontaktet

Cases

Se vores cases om bygherrerådgivning, nybyggeri, ombygning og byggestyring.

Se cases

Find ledige boliger

Ledige boliger fra Danmarks seriøse udlejere. Ansøg nemt og hurtigt.

findbolig.nu