Nyt liv til ikonisk domicil

I Lyngby har over 4.000 m2 cellekontorer fået nyt liv som moderne arbejdsplads til 200 medarbejdere.

Domicilet på Nybrovej fra 1994, som tidligere husede entreprenørfirmaet ’Pihl & søn’, har fået nyt liv. I tæt samarbejde med den nye lejer har DEAS planlagt den nye indretning og stået for byggestyring af ombygningen, der både rummer indretning af storrumskontorer og fleks-rum. Derudover er driftsanlægget udskiftet, så energiforbruget sænkes, og indeklimastandarden højnes.

Ombygning med fokus på genanvendelse

Lejers ønske var at skabe et lyst og imødekommende kontormiljø. Og det er lykkes at nå dette resultat, samtidig med at den eksisterende indretning er blevet genanvendt i videst muligt omfang.

Vi er meget bevidst om, at vi skal forsøge at løse de nye behov inden for de eksisterende rammer. Hvor man måske tidligere ville rydde hele lokalet og bygge op på ny, tænker vi hele tiden over, hvordan vi kan genanvende fx de eksisterende vægge og gulve. Det giver både en økonomisk besparelse og er bæredygtigt

siger Michael Bernfeld, chef for DEAS’ afdeling for erhvervsindretninger.

Corona har sat sit præg

Lejemålets cellekontorer er blevet omdannet til åbne og imødekommende storrum med en række mindre flex-rum til bl.a. telefonsamtaler og digitale møder. 

Lejers ønsker har passet med den trend, vi oplever i øjeblikket: Corona har sat sit præg på vores arbejdsformer, og det skal de fysiske rammer afspejle. Så vi ser, at mange ønsker flere fleksible rum og stillerum, som kan bruges til at mødes digitalt

siger Michael Bernfeld. 

Selve ombygningen har foregået på rekordtid, og den var på plads på bare 2 måneder. DEAS afleverede nøglerne den 1. september og den første oktober flytter medarbejderne ind. 

Læs mere om vores ydelser 

 

Udgivet 22. september 2020

Ombygning og indretning

Se hvordan DEAS bringer erhvervslejemål fra skitse til færdigt projekt.

Se filmen