Vi sikrer trygge rammer for kunder og beboere. Læs, hvordan vi medvirker til at mindske risikoen for Corona-smitte.

Nye lejeboliger sikrer liv i bymiljøerne

I København og Aarhus er der gang i byggeriet, og DEAS er af flere investorer valgt som samarbejdspartneren, der gennem udlejning og administration skal bidrage til at sikre liv i boligerne.

Christian den X’s Have

PKA har udvidet aktiviteterne vest for Storebælt og opførte i 2016 146 nye lejeboliger i Viby ved Aarhus. Boligerne varierer fra punkthuse til boligkarréer, og samtlige lejemål i Christian den X’s Have er udstyret med en stor altan eller egen terrasse.

Byggeriet dækker samlet set 13.900 kvm, mens boligerne ligger på 64-129 kvm. Indflytningen foregår i etaper og blev indledt i december 2016, og i juni 2017 står endnu en etape klar til indflytning. Cirka 100 lejligheder er pt. udlejet, der er flere reservationer, men fortsat også mulighed for at komme i betragtning til en af de attraktive lejligheder.

Frederikskaj 2

På vegne af PFA Ejendomme udlejer DEAS 64 nyopførte lejeboliger på Frederikskaj i Københavns nye Sydhavnskvarter. Ejendommen på Frederikskaj er samtidig det første projekt i PFA Ejendommes nye boligstrategi og markerer indledningen på et samarbejde med DEAS, der skal bistå med opbygningen af den nye boligportefølje.

Boligerne på Frederikskaj 2 vil rumme 2-4 værelser fordelt på 80-120 kvm og får direkte adgang til vandet. Udlejningen har været i gang i en måneds tid, flere lejligheder er reserveret, og de er indflytningsklar i løbet af sensommeren 2017.

Bryggerhaven

Aarhus midtby får 230 nye lejeboliger i CERES Byen, hvor entreprenør og ejendomsudvikler A. Enggaard i samarbejde med Stubkjær Invest opfører boligbyggeriet Bryggerhaven, og DEAS har oplevet massiv interesse for lejlighederne. Byggeriet rummer samlet 15.000 kvm, mens lejlighederne ligger på 2 til 4 værelser. De første lejere flyttede ind 1. maj 2017, og næste hold flytter ind 1. juni.

Kløverbladsparken

I Valby i København opfører AP Pension 102 nye lejligheder fordelt på 10.200 kvm. Kløverbladsparken kommer foruden de 102 lejeboliger også til at inkludere et stort fælleslokale, som beboerne kan benytte, og der etableres desuden et erhvervslokale, der eksempelvis kan udlejes til en café.

Lejlighederne spænder fra 60 til 110 kvm og appellerer dermed både til singler, par og børnefamilier, hvilket smitter af på interessen for boligerne. Ved flere af DEAS’ fremvisninger har der været lange køer, mange lejligheder er allerede reserveret, og de vil stå klar til indflytning i december 2017.

FORMERIET

TDC Pensionskasse er også aktive i hovedstadens spirende Sydhavnskvarter og sikrer med det splinternye byggeri FORMERIET 70 nye lejeboliger til Teglholmens tilflyttere. Ejendommen kommer til at dele gårdhave med ungdomsboligkomplekset STØBERIET, der ligeledes ejes af TDC Pensionskasse.

FORMERIETs 70 lejligheder spænder fra 72 til 129 kvm fordelt på 2 til 5 værelser, har vestvendt terrasse og fransk altan mod øst.

Risskov Brynet

I Risskov ved Aarhus er anden etape af AP Pensions ambitiøse byggeri Risskov Brynet i færd med at blive udlejet. Det drejer sig om 161 lejligheder i høj kvalitet og med fantastisk beliggenhed.

Byggeriets første etape med 134 lejligheder blev sat til udlejning i starten af 2017 og er med undtagelse af en enkelt håndfuld i dag udlejet via DEAS’ aarhusianske samarbejdspartner Nonbo & Eland. AP og DEAS forventer at udvide projektet med yderligere 126 boliger, som ventes klar til indflytning ultimo 2018.

Udgivet 24. maj 2017

Case

Jacobsens Have var fuldt udlejet inden ibrugtagning.

Se case