Nybyggeri på Godsbanen i Aalborg rives væk

Pressemeddelelse: På blot 1 ½ måned har Godsbanens nye lejeboliger fundet sine beboere. Kun ni af de i alt 77 lejligheder er ledige, og beboerne skal nu blot vente på, at det bliver indflytningsdag den 1. marts 2019.

PKA og A. Enggaard står bag boligerne, der er første etape i et projekt på i alt 247 udlejningsboliger, fordelt på tre lejlighedskomplekser og et hotel.

Når udlejningen sker i dette tempo, så skyldes det, at man har formået at ramme lejernes efterspørgsel helt rigtigt med projektet. Der er et godt samspil mellem et attraktivt byggeri, en yderst eftertragtet beliggenhed samt den rette prissætning,

siger Maivi Heerup, udlejningschef i DEAS, der står for udlejning og administration af boligerne.

Boliger der matcher markedet

I den nye bydel midt i Aalborg skyder både uddannelsesinstitutioner, dagligvarebutikker og lejligheder op, og de nye lejere til Godsbanen befinder sig fortrinsvist i den yngre målgruppe.

Vi er naturligvis meget tilfredse med efterspørgslen, der bekræfter, at vi matcher markedets ønsker og har formået at skabe en række boliger med værdi for vores medlemmer og kommende lejere,

siger Nikolaj Stampe, ejendomschef i PKA.

Boligerne er indrettet med tre eller fire værelser, og det viste sig hurtigt i udlejningsprocessen, at der var stor interesse for lejlighederne med tre værelser. Det reagerede PKA og A. Enggaard hurtigt på ved at konvertere en række kommende fire værelses-lejligheder til tre værelses.

Aalborg: Centrum for byudvikling

Aalborg markerer sig i disse år som et centrum for byudvikling med alt, hvad det indebærer af nybyggeri og spirende bymiljøer. Fire områder er især under udvikling, det drejer sig om Nørre Sundby, Østre Havn, Godsbanen og Eternitten.

Der er helt klart konkurrence på udlejningsmarkedet i Aalborg i øjeblikket. Potentielle lejere har et flot udbud af nyopførte lejeboliger i høj kvalitet og god beliggenhed at vælge imellem. Det stiller krav til en effektiv markedsføringsindsats og et dedikeret udlejningsteam,

siger Maivi Heerup.

Med PKA og A. Enggaards projekt vil det nye bymiljø ved Godsbanen være fuldt udbygget. Det sker i løbet af 2021-2022.

Læs mere på www.godsbanenaalborg.dk.

Udgivet 08. februar 2019

Kontakt

Kim Krabbe

Senior Director
Residential Letting
Bliv kontaktet

Ledige boliger

Få seneste nyt om åbent hus, ledige lejeboliger og boligprojekter på vej.

Følg os på Facebook