Ny og forbedret version af DEAS 24syv

Vi har netop lanceret en ny version af DEAS 24syv, som er en selvbetjenings-app til smartphones, der skal gøre det endnu lettere for vores lejere og kunder at sende opgaver og spørgsmål til DEAS, om ejendomme vi administrerer.

Siden lanceringen af appen i 2015 har vi høstet en masse erfaringer og feedback fra brugerne, og vi er nu klar med en ny version af DEAS 24syv. Den nye version er nemmere at anvende, designet har fået et løft, og flere nøglefunktioner er tilføjet. Alt dette for at give brugerne en mærkbar værdi og lette adgangen til DEAS via øget tilgængelighed.

Hvad kan den nye version af appen?

Kernen af DEAS 24syv er fortsat muligheden for at indsende opgaver og beskeder til ejendommens vicevært eller ejendomsadministrator. Funktionen er forbedret med øget brugervenlighed, og der kan nu angives ejendom eller lejemål.

Den nye udgave af DEAS 24syv rummer også nem og bekvem adgang til e-services, nyheder samt tips & gode råd på deas.dk. Og indholdet af disse er tilpasset brugeren profil, så indholdet altid er relevant.

Hent DEAS 24syv

Vi hjælper i ejendomme, vi administrerer, men det er ikke nødvendigt at være lejer, beboer eller kunde i DEAS for at bruge appen.

DEAS 24syv kan downloades i App Store og Google Play.

Udgivet 07. december 2017

Send os besked og opgaver døgnet rundt med DEAS 24syv.

Hent app