Ny aftale med Solstra Capital Partners og Sampension

DEAS skal sikre effektiv drift af kontorejendom på 30.000 m2.

Solstra Capital Partners og Sampension har valgt DEAS som leverandør af Facility Service-ydelser til deres kontorejendom i den nordlige del af Aarhus, nærmere bestemt Vestas tidligere domicil i Skejby.

Med det nye drifts-setup skal DEAS bidrage til at optimere driften. Siden Solstra Capital Partners og Sampension overtog den ikoniske ejendom, er den blevet konverteret til et moderne flerbrugerhus, der indtil videre huser fire forskellige erhvervslejere, bl.a. Alm. Brand og Vestas. DEAS vil være til stede dagligt med eget kontor i ejendommen, så lejerne sikres synlig service og effektiv løsning af løbende driftsopgaver.

Ejendommen byder på gode fællesfaciliteter, som DEAS også skal passe sammen med de store grønne områder omkring Hedeager 44.

Aftalen træder i kraft til juli, og der er i samarbejdet bl.a. lagt vægt på DEAS’ it-værktøj til opgavestyring Microbizz, der sikrer kunden en transparent løsning. Både Solstra Capital Partners, Sampension og DEAS har fuldt overblik over de opgaver, der skal udføres på ejendommen, samtidig med at det registreres, når opgaven er udført sammen med tidsforbruget.

Vi ser frem til at sikre vores kunde og lejerne en veldrevet ejendom med høj kvalitet og service.

DEAS administrerer i forvejen Halldorhus i Bellakvarteret på vegne af Solstra Capital Partners.


Udgivet 25. juni 2018

Facility Services

Ejendomsdrift med høj kvalitet og fuldt overblik via service level agreement.

Læs mere