Ny aftale med A. Enggaard: 7.000 m2 boliger ud til vandet

DEAS har indgået ny administrationsaftale med A. Enggaard A/S om virksomhedens nybyggeri, Sønder Voldgade Kvarteret, som er under opførelse i Fredericia C.

Byggeriet skal forvandle Fredericias gamle havneområde til en tidssvarende og levende bydel med attraktive lejligheder i nordisk stil og en smuk udsigt til vandet ved Lillebælt. 

Planen er, at den nye bydel skal fungere som en grøn ø mellem havnen og Fredericia by. Øen skal med sine alsidige beplantninger både tilgodese stor biodiversitet i området, samt tiltrække erhvervsliv og nye beboere.

Langebro og Bådhusene

Boligbyggeriet består af ejerboligerne Langebro og andelsboligerne Bådhusene. De to byggerier forventes at bestå af hhv. 12 punkthuse og 5 treetagers rækkehuse, som tilsammen udgør 232 arkitekttegnede lejligheder.

DEAS er blevet valgt til at administrere de tre første Langebro-punkthuse, E/F Skibbroen 12, E/F Toldkammeret 7 og E/F Toldkammeret 9, samt grundejerforeningen. A. Enggaard afholdt i juni rejsegilde for Skibbroen og Toldkammeret 9, men alle tre punkthuse forventes at stå klar til indflytning i februar 2019. I takt med at de resterende boliger bliver solgt og bygget, vil disse også blive tilføjet til DEAS’ administrationsportefølje.

DEAS ser frem til at sikre en effektiv og omhyggelig administration af de nye foreninger.

Læs mere om projektet: soendervoldgade.dk

Foto: A. Enggaard A/S & Schmidt Hammer Lassen Architects K/S 

Udgivet 07. august 2018

Kontakt

Lars Carl Gruby

Afdelingsdirektør
Foreninger
Bliv kontaktet

SPECIALIST I FORENINGER

Se, hvordan vi kan hjælpe jeres forening.

Se filmen