Ny aftale: Lærernes Pension lægger nye boligprojekter hos DEAS

Pressemeddelelse: Lærernes Pension har styrket samarbejdet med DEAS. Parterne har fornyet deres samarbejdsaftaler.

DEAS er valgt til at varetage udlejning, administration og efterfølgende drift af selskabets boligprojekter. DEAS administrerer p.t. samlet ca. 68.000 kvm boliger for Lærernes Pension.

Vi har valgt DEAS som forvalter af vores portefølje, fordi de tilbyder den fulde palet af ydelser, som vi har behov for. Vi har desuden gode resultater fra vores samarbejde om førstegangs-udlejning, fx af Jacobsens Have i Valby, hvor DEAS nåede i mål med fuld udlejning, inden byggeriet stod færdigt. Den slags danner solid grobund for fremtidige fælles projekter,

siger Henrik Walther Mogensen, finansdirektør i Lærernes Pension.

Lærernes Pension er blandt de investorer, der satser på udvikling og opførelse af nye boligudlejningsejendomme i landets storbyer, herunder Aalborg som for tiden er i rivende udvikling.

Vi glæder os til at styrke det tætte samarbejde med Lærernes Pension. Det er et samarbejde, der er kendetegnet ved, at vi deler en høj faglighed og dedikation for ejendomme og lejere.
Vi vil gøre vores yderste for at sikre Lærernes Pensions interesser og skabe værdi i alle etaper af projekterne til glæde for både kunde og lejere,

siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i DEAS, der er landets førende inden for administration, drift og udvikling af ejendomme. 

Udgivet 17. november 2017

Cases

Se, hvad vi gennem tiden har gjort for vores kunder.

Gå til cases