Sådan forholder vi os til coronavirus i DEAS & udvidet telefontid i vores servicecenter kl. 8.00-20.00

Ny afdelingschef for bygherrerådgivning

Den 6. januar 2020 tiltræder Klaus Thanbech som ny afdelingschef for Bygherrerådgivning i DEAS.

Klaus får det overordnede ansvar for at rådgive DEAS’ kunder og varetage deres interesser i byggeprojekter, så ejendommenes værdi optimeres, og der opnås en driftssikker og langtidsholdbar løsning.

Klaus og hans 16 medarbejdere rådgiver både i forbindelse med opførelse af bolig- og erhvervsejendomme samt udvikling af eksisterende ejendomme.

Teamet beskæftiger sig med bygherrerådgivning af nyopførte ejendomme og større udviklingsprojekter i porteføljen af shoppingcentre. Blandt de igangværende projekter er bl.a. ombygning af Amager Centret på vegne af Danske Shoppingcentre samt større boligprojekter i Gartnerbyen i Odense på vegne af PFA.

Klaus kommer fra en stilling som bygherrerådgiver i ARPE & KJELDSHOLM A/S, hvor han primært har arbejdet med byggerierne i Carlsberg Byen i Valby.

Han har en lang erfaring fra byggebranchen, bl.a. hos JM og MT Højgaard, og tidligere har Klaus bl.a. også været ansat hos Novo Nordisk A/S som Associate Manager.

Klaus vil referere til Kristian Kongstad, der er afdelingsdirektør i DEAS med ansvar for selskabets byggetekniske afdeling.

Udgivet 06. januar 2020

Kontakt

Kristian Slaarup Kongstad

Afdelingsdirektør
Teknik

Direkte

E-mail

Bliv kontaktet

Cases

Se vores cases om bygherrerådgivning, nybyggeri, ombygning og byggestyring.

Se cases