Ny afdelingschef for bygherrerådgivning

Den 6. januar 2020 tiltræder Klaus Thanbech som ny afdelingschef for Bygherrerådgivning i DEAS.

Klaus får det overordnede ansvar for at rådgive DEAS’ kunder og varetage deres interesser i byggeprojekter, så ejendommenes værdi optimeres, og der opnås en driftssikker og langtidsholdbar løsning.

Klaus og hans 16 medarbejdere rådgiver både i forbindelse med opførelse af bolig- og erhvervsejendomme samt udvikling af eksisterende ejendomme.

Teamet beskæftiger sig med bygherrerådgivning af nyopførte ejendomme og større udviklingsprojekter i porteføljen af shoppingcentre. Blandt de igangværende projekter er bl.a. ombygning af Amager Centret på vegne af Danske Shoppingcentre samt større boligprojekter i Gartnerbyen i Odense på vegne af PFA.

Klaus kommer fra en stilling som bygherrerådgiver i ARPE & KJELDSHOLM A/S, hvor han primært har arbejdet med byggerierne i Carlsberg Byen i Valby.

Han har en lang erfaring fra byggebranchen, bl.a. hos JM og MT Højgaard, og tidligere har Klaus bl.a. også været ansat hos Novo Nordisk A/S som Associate Manager.

Klaus vil referere til Kristian Kongstad, der er afdelingsdirektør i DEAS med ansvar for selskabets byggetekniske afdeling.

Udgivet 06. januar 2020

Kontakt

Per Thomassen

Senior Director
Technical Building Consultancy
Bliv kontaktet

Cases

Se vores cases om bygherrerådgivning, nybyggeri, ombygning og byggestyring.

Se cases