Vi sikrer trygge rammer for kunder og beboere. Læs, hvordan vi medvirker til at mindske risikoen for Corona-smitte.

Nu tages første spadestik til OPP-tilbygning

I dag, mandag den 27. februar, tager Herning Kommune og OPP-teamet bag Vildbjerg Skole første spadestik til en til- og ombygning på 1.500 m2 til den eksisterende Vildbjerg Skole.

Tilbygningen skal danne rammerne om en ny daginstitution og bliver del af den eksisterende OPP-aftale for Vildbjerg Skole.

En OPP-aftale er en dynamisk og fleksibel løsning, der til enhver tid kan tilpasses bestillers behov. Det illustrerer den nye tilbygning til Vildbjerg Skole på fineste vis. Her er det i løbet af kort tid lykkes at udvikle et projekt, der opfylder bestillers nye ønsker, og indtænke det i den eksisterende aftale,

siger Lars Olaf Larsen, afdelingsdirektør i DEAS, der står for byggestyring og bygherrerådgivning samt er ansvarlig for administration af OPP-selskabet.

Vildbjerg Skole, som ligger vest for Herning, stod færdig i 2006 og blev opført som OPP-projekt. Sammen med OPP-parterne MT Højgaard og investorerne PKA, Sampension samt DNB Bank var DEAS med til at finansiere, projektere, opføre og stå for driften af Vildbjerg Skole på en 30-årig kontrakt.

Tilbygningen forventes at stå færdig i januar 2018.

Udgivet 27. februar 2017

Kontakt

Lars Olaf Larsen

Afdelingsdirektør
Offentlig-Privat Partnerskab (OPP)
Bliv kontaktet

Cases

DEAS har deltaget i flere
OPP-projekter

Se cases