Masser af nye lejeboliger på vej i Aalborg

I Aalborg er der gang i nybyggeriet, og flere investorer har valgt DEAS som samarbejdspartneren, der med udlejning og administration skal skabe liv i de nye boliger.

Nørresundby Havnefront

Lærernes Pension er blandt de investorer, der satser på udvikling af nye boligudlejningsejendomme i Aalborg. Og selskabets projekt 'Nørresundby Havnefront' er nu så langt, at udlejningen af de 143 lejligheder ved Limfjordens solside er begyndt. 

www.nørresundbyhavnefront.dk

Havnehusene

PFA og A. Enggaard står bag opførelsen af Havnehusene, tre nye ejendomme i Aalborgs nye bydel, Østre Havn. Udlejningen af første etape begyndte i sensommeren 2017, og medio juni 2018 slår DEAS dørene op for udlejningen af anden etape, som består af 95 nye, lyse lejligheder.

www.havnehusene.dk 

Gavlhusene

Ejendomsselskabet CALUM er aktiv i flere byudviklingsområder i Aalborg, og Eternit-grunden midt i byen er ingen undtagelse. Den 1. september står 29 nye lejeboliger klar til indflytning.


www.gavlhusene.dk

Kildehøj

CALUM udvider samtidig med 24 nye rækkehuse til leje i Kildehøj, som ligger i bydelen Gug i den sydlige del af Aalborg. Boligerne forventes at være klar til indflytning den 1. november 2018.

www.calum-kildehøj.dk

Godsbanen

Nu bliver der snart sat punktum for forvandlingen af Aalborgs tidligere godsbaneareal. I de seneste år er både uddannelsesinstitutioner, dagligvarebutikker og lejligheder skudt op i den nye bydel. PKA og A. Enggaard opfører et nyt boligbyggeri på Godsbanen med 247 boliglejemål. Første etape forventes at være indflytningsklar primo 2019.
Foto: FRIIS & MOLTKE Architects.

Østeråparken

Lærernes Pension er også aktive på godsbanearealet nær centrum af Aalborg. Her er 200 lejeboliger klar til indflytning medio maj samt medio juni 2018.

www.østeråparken.dk

Udgivet 08. juni 2018

Kontakt

Kim Krabbe

Senior Director
Residential Letting
Bliv kontaktet

Case

Jacobsens Have var fuldt udlejet inden ibrugtagning.

Se case