Rygaard Park: 27 eksklusive rækkehuse klar til udlejning på Lindholm Brygge

Pressemeddelelse: CALUM udvider eksklusivt kvarter med 27 nye rækkehuse. Etape 2 skydes i gang med åbent hus i prøveboligen på Rygaard Park 45 søndag den 3. marts kl. 13.00-14.00.

Lindholm Brygge er en af Aalborgs nye attraktive bydele i det gamle industrikvarter, der tidligere husede cementfabrik og udskibningshavn. Området er præget af de naturskønne arealer ned mod Limfjorden og Lindholm Strandpark.

Lindholm Brygge tilbyder lejerne en attraktiv placering kun kort fra Aalborg centrum. Boligernes størrelse og placering appellerer til en bred vifte af kvalitetsbevidste unge, børnefamilier og ældre. Vi ser frem til at hjælpe CALUM i hus med endnu et flot projekt,

udtaler Maivi Herup, udlejningschef i DEAS.

DEAS stod for udlejningen af etape 1 på Lindholm Brygge og er igen blevet valgt af CALUM til at stå for udlejningen og den videre administration af lejemålene på Rygaard Park. 

Lejemålene har 3-4 værelser fordelt på enten et- eller toplans rækkehuse. Alle er indrettet med stort køkkenalrum og tilstødende stue. Husets midtpunkt prydes med naturligt lys fra store vinduespartier, der indrammer områdets skønne natur og Limfjorden. I etplanshusene finder det naturlige lys yderligere vej via et ovenlysvindue i køkkenet.

Vi har lagt stor vægt på, at rækkehusene er opført i høj kvalitet, og kun de bedste materialer indgår. Vores erfaring viser, at denne type bolig har høj efterspørgsel i Aalborg,

udtaler Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM.

Rækkehusene har alle sydvendt terrasse og er indrettet, så de sikres den bedst mulige udsigt over Limfjorden og de omkringliggende grønne arealer.

Første åbent hus finder sted 3. marts kl. 13:00-14:00 i prøveboligen på Rygaard Park 45, og boligerne er klar til indflytning 1. juli 2019.

Læs mere om Lindholm Brygge.

Kort om Rygaard Park

  • Rækkehuse med 3-4 værelser fra 96-110 m2
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Placeret i idylliske omgivelser med udsigt til Limfjorden
  • Stor sydvendt terrasse
  • Gulvvarme
  • Ekstra lofthøjde
  • Husdyr tilladt med særskilt godkendelse

Udgivet 01. marts 2019

Kontakt

Kim Krabbe

Senior Director
Residential Letting
Bliv kontaktet

Ledige boliger

Få seneste nyt om åbent hus, ledige lejeboliger og boligprojekter på vej.

Følg os på Facebook