Lejligheder på Nordre Jernbanevej står nu klar

Pressemeddelelse udsendt af MT Højgaard: MT Højgaard kunne i dag aflevere de sidste af i alt 94 lejligheder på Nordre Jernbanevej i Hillerød til PFA Ejendomme.

Det er nu muligt at leje en nybygget lejlighed med en central beliggenhed på Nordre Jernbanevej i Hillerød. MT Højgaard har overdraget fire punkthuse og et længehus langs Nordre Jernbanevej med i alt 94 lejligheder, der har et samlet areal på ca. 10.000 kvadratmeter, til PFA Ejendomme.

Med boligernes placering 50 meter fra gågaden, 400 meter fra stationen og ikke langt fra grønne områder, får de kommende beboere en velindrettet bolig i et eftertragtet område.

Projektet er udviklet af MT Højgaard. Vi solgte vores grund med projekt i juni 2016 til PFA Ejendomme og indgik samtidigt totalentreprise om opførelsen af boligerne. Undervejs i detailprojekteringen har vi haft et rigtig godt samarbejde og en tæt dialog med bygherre og bygherrerådgiver, hvor løsninger teknisk og økonomisk er blevet optimeret,

siger projektchef i MT Højgaard, Robert Martins.

Der har også været fokus på miljø og bæredygtighed. Som eksempel kan det nævnes at regnvandet fra bygningerne bliver opsamlet og genbrugt til vaskemaskine og toilet i boligerne, og der er opsat solceller på to af punkthusene.

De moderne og veldisponerede lejligheder er på mellem 70 og 110 kvadratmeter, og der er anlagt en parkeringsplads pr. bolig, hvoraf en del er overdækkede i en parkeringskælder under længehuset. ARCnordic har været arkitekter på byggeriet, mens DEAS har bidraget som bygherrerådgiver for PFA Ejendomme, og MT Højgaard har stået for ingeniørprojektet. 

Læs mere om byggeriet på nordrejernbanevej.dk.

Foto: MT Højgaard

Udgivet 20. april 2018

Kontakt

Per Thomassen

Senior Director
Technical Building Consultancy
Bliv kontaktet

Bygherrerådgivning

Vi tilbyder byggeteknisk rådgivning og byggestyring fra idé til aflevering.

Læs mere