Indflytningsdag i Hillerød

Den 24. april flyttede en stor del af beboerne ind i deres nye hjem på Nordre Jernbanevej i PFA Ejendommes nyopførte lejligheder i Hillerød. Lejlighederne har fået ros for både indretning og beliggenhed.

Beboerne flytter ind et attraktivt område i Hillerød med bl.a. gågade, biograf, sø, park samt Frederiksborg Slot inden for 500 meters radius.

Der har været meget velbesøgt til åbent hus-arrangementerne, og lejeboligerne har fået masser af ros fra de interesserede for deres flotte og lyse indretning, mulighed for privat parkering, og ikke mindst deres noget nær ideelle beliggenhed,

siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS.

DEAS varetager udlejningen og er ansvarlig for ejendomsadministration, idriftsætning samt indflytningen, der foregår i to etaper og med cirka otte facility service-medarbejdere til stede, der skal sikre, at beboerne får en god indflytning og introduktion til deres nye hjem.

Der er stadig mulighed for at leje en af de nye lejligheder, der spænder fra to til fire værelser, og der er derfor skabt rammer for en forskelligartet beboersammensætning.

Med hele vejen

DEAS har også bidraget som bygherrerådgiver på vegne af PFA Ejendomme.

Vi har hjulpet PFA med at opnå en høj kvalitet og få udviklet et bæredygtigt byggeri, bl.a. ved at sørge for at vælge energirigtige løsninger. Vi har også bidraget til at optimere indretningen i en række af boligerne, så lejerne nu også har et depotrum til cykler og barnevogne. Vores erfaring er, at det er et parameter, som spiller en rolle for lejertilfredsheden,

siger Kristian Kongstad, afdelingsdirektør i DEAS med ansvar for byggeteknisk rådgivning.

Overgangen fra opførelse af byggeriet til at boligerne nu står klar til indflytning er også forløbet smidigt.

Ved at være med fra start som bygherrerådgiver har vi kunne tænke langsigtet og træffe nogle beslutninger undervejs, som letter den efterfølgende daglige drift,

siger Kristian Kongstad.

De fireetagers byhuse er bygget med omtanke for miljøet og installeret med solceller og opsamling af regnvand til genbrug. Der er også tænkt over at skabe et intimt og hyggeligt miljø for beboerne med små legepladser og grønne oaser mellem husene.

Kort om Nordre Jernbanevej

  • Boligerne er mellem 83-120 m2
  • 2-4 værelser med altan/tagterrasse/terrasse
  • Huslejeniveau 9.500-13.600 kr. ekskl. forbrug
  • 400 meter fra stationen og tæt på Hillerødmotorvejen
  • Få min. fra Slotssøen og grønne områder
  • Læs mere på nordrejernbanevej.dk

Udgivet 25. april 2018

Ejendomsadministration

Vi har både kompetencer og services til at håndtere alle aspekter inden for ejendomsadministration

Læs mere

Kontakt

Per Thomassen

Senior Director
Technical Building Consultancy
Bliv kontaktet

Kontakt

Kim Krabbe

Senior Director
Residential Letting
Bliv kontaktet