Hotel Koldingfjord investerer millioner i en udfordret tid

Pressemeddelelse udsendt af Hotel Koldingfjord og PKA: Midt i den alvorlige økonomiske krise forsaget af corona-epidemien har Hotel Koldingfjord i Kolding besluttet at fremrykke investeringer for et tocifret millionbeløb.

Hotellets bestyrelse har netop godkendt en plan for fremrykning af renovering af 110 af hotellets badeværelser samt udskiftning af 6.000 m2 gulvtæpper. Prisen bliver omkring femten millioner kroner. Arbejdet sættes i gang hurtigst muligt. 

Hotellets bestyrelse finder, at det er rettidigt omhu at fremskynde denne renovering af 110 badeværelser. Selvom der er mørke skyer over den danske hotelbranche, finder vi det rigtigt at bruge tiden nu på endnu en renoveringsrunde, så vi står endnu stærkere i konkurrencen, når 'normale' tider vender tilbage

siger adm. direktør Peder J. Madsen.  

Det er et af landets største pensionsselskaber, PKA, der repræsenterer hotellets ejere. PKA har anbefalet, at renoveringen kommer i gang nu. Ifølge PKA’s ejendomschef Nikolaj Stampe ønsker pensionsselskabet at fremrykke planlagte investeringer for at give en håndsrækning til erhvervslivet i en vanskelig tid. 

Vi kan fra PKA’s side bidrage til at få samfundet op i fart igen, når krisen er overstået. Derfor er et projekt som renoveringen af badeværelser på Hotel Koldingfjord oplagt at få i gang nu. Det vil dels skabe aktivitet, mens det bliver udført, og dels stille hotellet stærkt i konkurrencen på den anden side af krisen

siger ejendomschef Nikolaj Stampe. 

Hotel Koldingfjord er lukket helt ned i disse dage, og hovedparten af medarbejderne er sendt hjem. De økonomiske konsekvenser af coronakrisen bliver dramatiske, spår adm. direktør Peder J. Madsen. 

Vi er ligesom vores kollegaer i hotel- og restaurationsbranchen udfordrede. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og desværre har det lange udsigter, inden vi er tilbage på normalt aktivitetsniveau. Men signalet om at fremskynde renoveringen kan ikke misforstås. Hotel Koldingfjord kommer igennem denne krise. Vi tror på fremtiden, selv om det ser sort ud lige nu

siger adm. direktør Peder J. Madsen. 

DEAS er bygherrerådgiver i renoveringen og forestår til dagligt administration og den udvendige drift og vedligeholdelse af hotellet. DEAS har også stået for en række andre større projekter for hotellet, bl.a. et ombygningsprojekt til 22 mio. kr. i 2015, der rummede en markant udvidelse af hotellets møde- og konferencefaciliteter.

Hotel Koldingfjord er ejet af Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer samt Dansk Sygeplejeråd. Hotellet råder over 132 værelser og ligger smukt placeret ned til Kolding Fjord. Hotellet åbnede i 1990, og er i dag et af landets førende konferencehoteller.

 

Udgivet 01. april 2020

Kontakt

Lars Lindegaard Olsen

Senior Project Manager
Technical Building Consultancy - Projects West
Bliv kontaktet