Investering i Findbolig.nu letter den digitale vej til den nye bolig

DEAS’ nuværende udlejningsportal Findbolig.nu opgraderes nu, så potentielle lejere vil blive præsenteret for et helt nyt brugervenligt digitalt univers, hvor de nemt og hurtigt kan finde deres nye bolig.

Der er tale om en million-investering, og forud er gået et stort planlægnings- og analysearbejde i samarbejde med Valtech.

Det nye findbolig.nu vil have brugeroplevelsen i fokus. Konkurrencen på lejeboligmarkedet er stor, og vi skal sikre, at vores kunders ledige boliger er lette at tilgå og præsenterer sig på bedste vis,

siger Annelise Arboe Sommer, CCO i DEAS.

Websitet lanceres med nyt, moderne design og ikke mindst forbedret digital funktionalitet og indhold, der er tilpasset lejernes kunderejse og har brugeroplevelsen i fokus.

Samtidig effektiviseres en række arbejdsgange for ejendomsejerne, profilsiderne for de enkelte udlejere optimeres, og det bliver nemmere at eksponere projektbyggeri. 

Findbolig.nu har over en million besøgende på portalen årligt og over 6.000 boliger udlejes på årsbasis via Findbolig.nu. Sitet forventes at blive relanceret ultimo 2020.

Udgivet 11. marts 2020