Digitale låse: Der er en sikkerhedsbrist i et låsesystem fra Scantron. Vi er i fuld gang med at finde en løsning.

Garanti for bæredygtig rengøring

Fra 1. januar stiller DEAS som ufravigeligt krav, at vi og vores leverandører udelukkende benytter miljørigtige produkter ved rengøring.

DEAS er medlem af Servicebranchens Arbejdsgiverforening og lever således op til Servicenormen, der definerer retningslinjerne for alle de services, vi leverer på de ejendomme, vi forvalter. Vi forpligter os bl.a. til, at vi prioriterer anerkendte, miljømærkede produkter ved indkøb og anvender dem, hvor det er muligt.

Garanti for bæredygtig rengøring

Fra 1. januar hæver vi barren og stiller det som et konkret og ufravigeligt krav, at vi og vores leverandører udelukkende benytter miljørigtige produkter ved rengøring. Det vil sige produkter, der er svanemærkede, mærket med EU-blomsten eller lever op til de samme kriterier på anden måde.

Når vi har ansvaret for driften i en boligejendom, er man som kunde og lejere således garanteret, at der drages omtanke for indeklima og miljø.

Hvad garanterer vi?

  • Vi garanterer, at der i boligejendomme, hvor vi har ansvar for driften, udelukkende benyttes miljørigtige produkter, når vi rengør trapper, gangarealer, fællesområder og boliger inden indflytning.
  • Vi garanterer, at det samme er gældende for erhvervslejemål, når vi har ansvar for rengøringen af fællesområder og selve kontorerne.
  • Vi opgraderer således eksisterende kontrakter med leverandører, og nye udbud vil følge standarden.

Flere tiltag på vej for at fremme en bæredygtig forretning

Vi driver over 2.300 danske ejendomme fordelt på mere end 10.000.000 kvm. Det forpligter os i særlig grad til at tage ansvar. Og den nye standard for bæredygtig rengøring er blot et af flere nye bæredygtige initiativer, som 2021 vil byde på.

Det er vores vision at gå forrest i den bæredygtige omstilling af ejendomsforvaltning og drive en bæredygtig forretning med positiv indvirkning på samfund, mennesker og miljø - og vi vil naturligvis gøre det sammen med vores kunder og lejere. 

Læs mere om vores strategi for bæredygtighed

Udgivet 17. december 2020

Ansvarlig forvaltning

Vi ønsker at drive en mere miljøvenlig forretning med positiv indvirkning på samfund, mennesker og miljø.

Se vores fokusområder