Vi sikrer trygge rammer for kunder og beboere. Læs, hvordan vi medvirker til at mindske risikoen for Corona-smitte.

Frederiksberg Centret vinder stor international pris

Pressemeddelelse: Frederiksberg Centret har vundet stor international pris, der blev uddelt i Las Vegas den 21. maj. Her blev de bedste shoppingcentre i verden kåret ved den prestigefyldte prisuddeling ’VIVA Best of the Best Awards’.

Frederiksberg Centret vandt prisen i kategorien ’Design & Development’ efter ombygningen og udvidelsen, der blev færdig i 2015. Det er første gang nogensinde, at et shoppingcenter fra Danmark vinder prisen – faktisk har et dansk shoppingcenter aldrig tidligere været nomineret.

Det er en blåstempling af, at vi leverer et rigtig godt shoppingcenter til kunderne, at vi nu vinder den her fornemme pris. Det er naturligvis det vigtigste. Vi er glade for, at et shoppingcenter her fra Danmark bliver vist frem og kan være med til at inspirere den internationale detailbranche,

siger ejendomschef Eva Handest hos Danica Pension, der var tilstede i Las Vegas og modtog prisen.

Frederiksberg Centret er ejet af Danica Pension og Lægernes Pension og bliver administreret af DEAS, som er Danmarks største center manager med en portefølje på 17 shoppingcentre fordelt over hele landet.

Frederiksberg Centret har gennemgået en gennemgribende ombygning og udvidelse med 20.000 kvm, der blev afsluttet i 2015. DEAS havde ansvaret for projektet, hvor der blev etableret en ekstra butiks-etage samt en ekstra etage til parkering svarende til 25 nye butikker og 150 ekstra p-pladser.

Vi er naturligvis meget stolte over, at vores udviklingsbaserede tilgang til center management bliver anerkendt med denne pris. Vi vil fortsætte med at udvikle centret, så det kan bevare sit høje internationale niveau – til glæde for centrets kunder, ejere og lejere,

siger Finn Sture Madsen, afdelingsdirektør med ansvar for center management i DEAS.

Siden ombygningen er omsætningen i centret steget med 24 % i 2015 og 32 % i 2016.

Viva Award Frederiksberg Centret
Derek Barker, arkitekt i Haskoll Architects, og Eva Handest, ejendomschef i Danica Pension.

Frederiksberg Centret har forud for den seneste pris i Las Vegas allerede høstet en række internationale priser og er bl.a. kåret som både Danmarks og Nordens bedste shoppingcenter, samt fået to internationale priser for bedste udviklingsprojekter.

Frederiksberg Centret har vundet:

  • NCSC award: Danmarks flotteste Shoppingcenter 2015
  • NCSC award: Danmarks bedste Shoppingcenter 2015 (over 25.000 kvm)
  • NCSC award: Nordens bedste shoppingcenter 2016
  • ICSC Europe: Bedste renovering af et eksisterende center i Europa 2016
  • RLI Magazine award for bedste renoveringsprojekt 2016

Centret er ydermere nomineret til to priser:

  • Renover Prisen, der uddeles i efteråret 2017.
  • ICSC Solal Marketing Awards 2017, i kategorien for ’social ansvarlighed’.

Kort om VIVA Best of the Best Awards

VIVA (Vision, Innovation, Value, Achievement) Best-of-the-Best Awards uddeles af The International Council of Shopping Centers (ICSC), der er en international sammenslutning for shoppingcenter-branchen.

Uddelingen hædrer de bedste eksempler på shoppingcenter verden over. Alle guldvindere i ICSCs regionale præmieprogrammer indgår automatisk i dette globale præmieprogram.
Læs mere: http://www.icsc.org/global-awards/viva-best-of-the-best-awards 

 

Udgivet 22. maj 2017

Cases

Udvikling og administration målrettet det enkelte shoppingcenter.

Se cases