Frederiksberg Centret nomineret til stor international pris

Pressemeddelelse: Den 21. maj bliver de bedste shoppingcentre i verden kåret. Det sker ved den prestigefyldte prisuddeling ’VIVA Best of the Best Awards’ i Las Vegas. Der er bl.a. kåringer inden for design og udvikling, bæredygtighed, og marketing.

Frederiksberg Centret er nomineret i kategorien ’Design & Development’ efter ombygningen og udvidelsen, der blev færdig i 2015. Det er første gang, at et shoppingcenter fra Danmark er nomineret.

Vi er utrolig stolte over, at Frederiksberg Centret er nomineret til denne fornemme pris. Først og fremmest er det en blåstempling af, at vi leverer et rigtig godt shoppingcenter til kunderne. Det er naturligvis det vigtigste. Derudover er vi glade for, at vi kan være med til at inspirere den internationale detailbranche,

siger ejendomschef Eva Handest hos Danica Pension, der selv deltager til prisoverrækkelsen i Las Vegas den 21. maj 2017. 

Frederiksberg Centret er ejet af Danica Pension og Lægernes Pensionskasse og bliver administreret af DEAS, som er Danmarks største center manager med en portefølje på 17 shoppingcentre fordelt over hele landet.

Frederiksberg Centret har gennemgået en gennemgribende ombygning og udvidelse med 20.000 kvm, der blev afsluttet i 2015. DEAS havde ansvaret for projektet, hvor der blev etableret en ekstra butiks-etage samt en ekstra etage til parkering svarende til 25 nye butikker og 150 ekstra p-pladser.

Det er fantastisk, at Frederiksberg Centret fortsætter med at blive anerkendt for dets høje standard. Det nye shoppingcenter er i den grad også blevet taget vel imod af kunderne, og siden ombygningen er besøgstallet steget med 20 %. Vi fortsætter med at udvikle centret, så det kan bevare sit høje internationale niveau,

siger afdelingsdirektør Finn Sture Madsen, der har ansvaret for center management i DEAS.

Siden ombygningen er omsætningen i centret steget med 24 % i 2015 og 32 % i 2016. 

Frederiksberg Centret har høstet en række internationale priser og er bl.a. kåret som både Danmarks og Nordens bedste shoppingcenter, samt fået 2 internationale priser for bedste udviklingsprojekter.

Frederiksberg Centret har vundet:

  • NCSC award: Danmarks flotteste Shoppingcenter 2015
  • NCSC award: Danmarks bedste Shoppingcenter 2015 (over 25.000 m2)
  • NCSC award: Nordens bedste shoppingcenter 2016
  • ICSC Europe: Bedste renovering af et eksisterende center i Europa 2016
  • RLI Magazine award for bedste renoveringsprojekt 2016

Centret er ydermere nomineret til to priser:

  • Renover Prisen, der uddeles i efteråret 2017.
  • ICSC Solal Marketing Awards 2017, i kategorien for ’social ansvarlighed’.

Kort om VIVA Best of the Best Awards

VIVA (Vision, Innovation, Value, Achievement) Best-of-the-Best Awards uddeles af The International Council of Shopping Centers (ICSC), der er en international sammenslutning for shoppingcenter-branchen.

Uddelingen hædrer de bedste eksempler på shoppingcentre verden over. Alle guldvindere i ICSCs regionale præmieprogrammer indgår automatisk i dette globale præmieprogram.

Læs mere: www.icsc.org/global-awards/viva-best-of-the-best-awards

 

Udgivet 15. maj 2017