Eigil Nielsen: Erfaren projektleder går på pension

Efter 17 år i DEAS har projektleder og bygherrerådgiver Eigil Nielsen (Horsens) valgt at gå på pension pr. 1. februar 2018.

Eigil Nielsen er 68 år og en af DEAS’ mest erfarne projektledere og bygherrerådgivere. Eigil er uddannet bygningskonstruktør fra Byggeteknisk Højskole i Horsens og har været i DEAS siden 2000.

Eigil, der bl.a. har en fortid i rådgivningsvirksomheden Bascon, har bidraget til DEAS med en stor byggeteknisk erfaring og har været tæt involveret i både tilbudsgivningen og driften af mange af DEAS’ OPP-projekter, der rummer både nye skoler og hospitaler.

Eigil nyder stor respekt fra samarbejdspartnere og kunder og er kendt for at besidde en faktuel og præcis tilgang til opgaverne, der altid følges helt til dørs.

Privat er Eigils store interesse orienteringsløb på højt niveau, og han var blandt arrangørerne, da der senest blev afviklet VM i orienteringsløb i Danmark. Interessen for at navigere bruger han også, når han sammen med sin kone Ellen hyppigt rejser ud og besøger europæiske lande, som de russiske provinser, Azerbaijan, Armenien og Iran.

En stor tak til Eigil for det gode samarbejde og hans store indsats gennem alle årene. Han ønskes alt det bedste fremover samt et langt og godt otium.

Udgivet 23. januar 2018

Kontakt

Thomas Anker Foxby-Jacobsen

Afdelingschef
Teknik - Bygherrerådgivning
Bliv kontaktet

Cases

DEAS har deltaget i flere
OPP-projekter

Se cases