Den globale kapitalforvalter Invesco vælger DEAS som forvalter af dansk ejendomsportefølje

Pressemeddelelse: DEAS og den globale kapitalforvalter Invesco har indgået et samarbejde, der omfatter sidstnævntes ejendomsportefølje i Danmark.

Invesco er ny investor på det danske marked med foreløbig to nye store boligprojekter i Storkøbenhavn og flere i pipeline. Selskabet har indtil videre investeret i over 300 lejligheder i Danmark, henholdsvis 191 boliglejemål i boligområdet Grønttorvet i Valby samt 124 boliglejemål på Bryggens Bastion på Islands Brygge.

Invesco har efterspurgt en samarbejdspartner, der deler selskabets passion for hele tiden at forbedre performance excellence. Og valget er faldet på DEAS, fordi vi bl.a. matcher kundens internationale krav til compliance, tilbyder et sikkert leveranceapparat og stærke rapporteringsløsninger samt god kundeservice til lejerne. Aftalen med DEAS rummer bl.a. ejendoms- og selskabsadministration samt driftsledelse og rapportering.

Vi er stolte over, at Invesco har valgt DEAS som samarbejdspartner, og vi glæder os til at servicere både Invesco og deres lejere. Samtidig understøtter Invesco vores strategiske satsning på servicering af både danske og udenlandske institutionelle investorer,

fortæller Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i DEAS.

Kontrakten med Invesco taler ind i vores vækststrategi. 2019 har i positiv forstand været et hektisk år, hvor vi har sat mere end 300 nye ejendomme i drift. Dette har først og fremmest været for nye kunder, men også eksisterende kunder, som har bedt os om at servicere flere ejendomme,

fortsætter Henrik Dahl Jeppesen.

Invesco er en global kapitalforvalter med ejendomsinvesteringer i Tyskland, Spanien, Holland, Tjekkiet og Storbritannien. Invesco Real Estate er en del af Invesco og forvalter ejendomsprojekter med en samlet værdi af 62 mia. dollar.

Udgivet 19. december 2019

Din partner

DEAS tilbyder professionel og målrettet administration, drift og udvikling af din ejendomsportefølje.

Læs mere