DEAS vinder administration af to nye shoppingcentre

Pressemeddelelse: Agat Ejendomme og CapMan Real Estate har netop indgået samarbejdsaftale med ejendomsforvaltningsselskabet DEAS.

Ejendomsselskabet Agat Ejendomme (det tidl. TK Development) og investeringsselskabet CapMan Real Estate har valgt DEAS som fremtidig administrator af BROEN Shopping, som de to selskaber ejer i et partnerskab, samt Sillebroen Shopping, som Agat Ejendomme ejer selvstændigt.

BROEN Shopping i Esbjerg er Vestkystens største shoppingcenter med 60 butikker, herunder bl.a. Kvickly, H&M og en række øvrige fashion butikker samt leisure-elementet forankret gennem SATS, Nordisk Film Biografer og et udvalg af caféer og restauranter. Centret på ca. 32.800 kvm er forsynet med 700 p-pladser og ligger ved Esbjerg Station. Centret åbnede i april 2017 og er tilnærmelsesvist fuldt udlejet.

Sillebroen Shopping i Frederikssund er det største center i Nordsjælland med 60 butikker. Det er også forankret af Kvickly, H&M og en række fashion butikker og leisure-elementet består også her af SATS, Nordisk Film biografer og flere caféer og restauranter. Centret omfatter ca. 26.400 kvm og er forsynet med 800 p-pladser. Centret åbnede i marts 2010 og har enkelte ledige lejemål.

DEAS skal styrke centrenes markedsposition

De to centre er således relativt nye på markedet, og ejerne har truffet et strategisk valg om at outsource administration og drift af centrene for at konsolidere centrenes markedsposition.

Vi har et fast fokus på værdiskabelse og på at realisere potentialerne i vores ejendomsportefølje. I DEAS har vi fundet en samarbejdspartner med en unik kompetence til at drive centre og stor erfaring inden for ejendomsadministration, udlejning, optimering af butiksmix, drift samt effektiv markedsføring, som er relevant for os,

siger Robert Andersen, adm. direktør i Agat Ejendomme.

Aftalen træder i kraft i første kvartal af 2020, hvor de medarbejdere, der arbejder i BROEN Shopping og Sillebroen Shopping, overgår til DEAS.

Vi er stolte over, at Agat Ejendomme og CapMan Real Estate har valgt DEAS som samarbejdspartner. De er en yderst professionel aktør på markedet, som bl.a. har udviklet disse to veldrevne centre i en høj standard, som vi glæder os til at videreføre og styrke i markedet,

siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i DEAS.

Udgivet 09. januar 2020

full service property house

Se, hvordan DEAS
forvalter ejendomme og skaber værdi for vores kunder

Se filmen