DEAS starter udlejning af PFAs 94 nye lejeboliger i Hillerød

Pressemeddelelse: Med over 300 besøgende til åbent hus de seneste to søndage har DEAS startet udlejningen af PFA’s nye, spændende lejeboliger på Nordre Jernbanevej midt i Hillerød. Projektet dækker fire byhuse og en etageejendom.

Projektet er endnu et skridt i realiseringen af PFA Ejendommes nye boligstrategi. Tidligere på året igangsatte DEAS i den sammenhæng udlejningen af Frederikskaj 2 i København samt Havnehusene i Aalborg på vegne af PFA.

Hillerød er med kombinationen af lokalt byliv, naturskønne omgivelser og gode forbindelser til København oplagt for os at investere i. I projektet har vi gået efter bred appel og diversitet ved at opføre flotte gedigne lejeboliger fra to til fire værelser, og derfor tror vi også på, at der vil være bred efterspørgsel på boligerne

siger Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme.

Behov for flere boliger i Hillerød

I Hillerød Kommunes seneste befolkningsprognose anslås der en stigning på over 8.000 borgere i perioden fra 2016 til 2026.

Der forventes en stigning i befolkningstallet i Hillerød på cirka 18 procent, som skal drives af nybyggeri. PFA rammer således med de nye, lækre lejeboliger en klar efterspørgsel i markedet, og vi glæder os til at bringe udlejningen i hus

siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i DEAS.

I de kommende år vil PFA Ejendomme opbygge en større portefølje af udlejningsejendomme i boligsegmentet for op til 4 mia. kr. i hele landet, og PFA Ejendomme har valgt DEAS som samarbejdspartner i realiseringen af boligstrategien.

Om PFA’s lejeboliger på Nordre Jernbanevej i Hillerød

  • Fire byhuse og en etageejendom der samlet dækker 9.500 m2.
  • 94 lyse lejeboliger i høj kvalitet med altan/terrasse fra 2-4 værelser.
  • Central beliggenhed
  • Indflytningen forventes i foråret 2018.
  • MT Højgaard er entreprenør på projektet.

Udgivet 06. november 2017