DEAS rekordudlejer nybyggeri med 230 lejeboliger i Aarhus

Pressemeddelelse: Ejendomsudvikler A. Enggaard og investeringsselskabet Stubkjær Invest har med Bryggerhaven i CERES Byen formået at opføre en så attraktiv udlejnings-ejendom, at DEAS efter godt to måneder melder alt udlejet.

At midtbyen i Aarhus fortsat er byens mest eftertragtede sted at bo står med udlejningen af Bryggerhaven klart, for mens man som udlejer skal væbne sig med en smule tålmodighed i områderne på havnefronten og ude omkring Risskov, er 230 nyopførte lejligheder midt i det pulserende Aarhus blevet revet væk på rekordtid.

Når udlejningen er sket i dette tempo, så skyldes det samspillet mellem et attraktivt byggeri, en fantastisk og yderst eftertragtet beliggenhed samt en prissætning, der har været rigtig. Man har med Bryggerhaven formået at ramme markedet helt rigtigt,

siger Lasse Rüsz, afdelingschef og ansvarlig for udlejning i DEAS.

Bryggerhaven er geografisk placeret i Ceres Byen og er udstyret med en ca. 2.200 kvm stor grøn gårdhave til fælles afbenyttelse for beboerne. Udlejningen startede medio marts, og 55 beboere er flyttet ind i maj måned. De resterende af beboerne flytter ind i de nye lejligheder i løbet af juni og juli, og man er dermed kommet i mål med udlejningen inden idriftsættelse.

Vi oplever en klar tendens i retning af, at flere vil bo i byerne, og at Aarhus som Danmarks andenstørste by er interessant for mange. Den bevægelse ser ud til at fortsætte, og i nye projekter vil prissætningen være et afgørende parameter,

siger Lasse Rüsz. 

Hos A. Enggaard og investeringsselskabet Stubkjær Invest er man ligeledes tilfredse med både byggeri og udlejning og ser derudover frem til et fortsat samarbejde med DEAS.

Om Bryggerhaven i CERES Byen

Ejendommen er opført i forskudte niveauer på 4-7 etager og indeholder 230 boliger med 2-4 værelser fra 41-92 kvm. I stueetagen er der etableret dagligvarebutik, en række mindre butikker samt en café.

  • Ejendommen dækker samlet 15.000 kvm
  • Indflytning maj-juli 2017.
  • Ceres-bryggerierne lå på grunden indtil 2008, hvor bryggeriet lukkede.
  • www.ceresbyen.dk/bryggerhaven 

Udgivet 08. juni 2017

Case

Jacobsens Have var fuldt udlejet inden ibrugtagning.

Se case