DEAS overtager administrationen af Feriecenter Klinten

DEAS har indgået aftale om at overtage administrationen af ejerforeningen Feriecenter Klinten i Fåborg på Sydfyn med virkning fra 1. januar 2018 og udvider dermed aktiviteterne inden for ejendomsadministrationen af ejerforeninger, der fungerer som feriecentre og ferieboliger.

Vi administrerer i forvejen en mindre håndfuld ejerforeninger inden for det her segment og ser frem til at hjælpe endnu en forening med at fungere stabilt og sikre en effektiv daglig administration.
Feriecenter Klinten ligger med udsigt til det smukke Sydfynske Øhav og har 121 lækre lejligheder med direkte adgang til stranden,

fortæller Jesper Madsen, Afdelingschef i DEAS for foreninger i Aarhus.

Ferielejlighederne er i både 2013 og 2015 kåret som de bedste af slagsen i Danmark og inkluderer også attraktive faciliteter som inden- og udendørspool, børnebassin, restaurant og sauna.

Foruden ejerforeningen Feriecenter Klinten på Sydfyn administrerer DEAS ferieboligerne i følgende foreninger: Feriecenter Søndervig på den jyske Vestkyst, Grundejerforeningen Klitten i Blokhus samt Ejerforeningen Marienlyst i Helsingør.

Udgivet 17. maj 2017

Følg DEAS på linkedin

Her skriver vi blandt andet
om fagstof, ledige jobs og nyheder.

Følg os

Forstå DEAS på et minut

Vi er specialister i administration af ejer- og andelsboligforeninger.

Se mere