DEAS’ overtagelse af Nordea Ejendomme er nu formelt på plads

DEAS’ overtagelse af ejendomsforvaltningsselskabet Nordea Ejendomme, der blev offentliggjort den 28. august 2018, er nu en realitet. Finanstilsynet har godkendt handlen, og parterne har gennemført den formelle overtagelse (closing).

Vi ønsker at tilbyde kunder og marked en samarbejdspartner med skarpt fokus på at øge værdien af porteføljen, og som kan eksekvere professionelt på tværs af værdikæden i ejendomsforvaltning. Fra aktiv asset management over den klassiske ejendomsadministration til den daglige, operationelle drift,

siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør/CEO i DEAS-koncernen.

Et godt match

Med handlen byder DEAS velkommen til en række institutionelle investorer med en ejendomsportefølje på samlet cirka 25 mia. kr. fordelt på cirka 2.700 kontor-, butiks- og lagerlejemål samt cirka 1.350 boliglejemål.

De nye kunder vil fremadrettet blive serviceret af DEAS Asset Management A/S, der tilføres et større servicetilbud og flere kompetente medarbejdere.

Benny Buchardt Andersen tiltrådte i september som CEO for asset management-forretningen og har siden forberedt integrationen med Nordea Ejendomme, herunder rekrutteret flere kvalificerede medarbejdere til DEAS Asset Management.

Benny indtræder nu formelt set som direktør i Nordea Ejendomme, og Palle Gyldenløve overgår som planlagt til en rolle som seniorkonsulent. For en periode vil selskaberne arbejde hver for sig, men vi har så småt begyndt integrationen og planerne om sammenflytning mv.,

siger Henrik Dahl Jeppesen.

Understøtter markedets behov

Markedet for asset management forventes at vokse i gennemsnit 10-15% over de næste fem år.

Og investorernes behov har ændret sig markant over de seneste 10 år med en øget professionalisering – bl.a. drevet af en stigende transaktionsvolumen og international tilstedeværelse i Danmark.

Vi møder en øget efterspørgsel efter professionelle asset managers, der kan dokumentere og optimere porteføljens værdi og tilbyde services som portefølje management, investment management og sourcing. Derfor styrker vi nu DEAS Asset Management markant med Nordea Ejendomme som platform,

siger Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management A/S.

Udgivet 29. november 2018

Cases

Se, hvad vi gennem tiden har gjort for vores kunder.

Gå til cases