DEAS opruster med endnu en ledende profil: Thomas Fog er ny Chief Real Estate Officer

Thomas Fog skal løfte investorernes ejendomme med innovativ og bæredygtig udvikling samt effektiv drift, fortæller Group CEO Rikke Lykke. Thomas Fog kommer fra en stilling som Business Unit President i Facility Management-leverandøren Coor.

Den 1. april 2022 tiltræder Thomas Fog som Chief Real Estate Officer hos ejendomsforvalteren DEAS. 
Tiltrædelsen kommer i forlængelse af, at Group CEO Rikke Lykke har hentet flere nye, stærke profiler til sit ledelseshold.Thomas Fog får ansvaret for DEAS’ Centre of Excellence Development & Buildings, som Group CEO Rikke Lykke har etableret. Excellence-centret rummer DEAS’ rådgivning og services inden for development, byggeteknisk rådgivning med projektledelse og bygherre-, energi-, klima- og bæredygtighedsrådgivning, samt facility services & management.

Jeg er virkelig glad for at byde velkommen til Thomas Fog. Han skal fremme DEAS’ digitale rejse og har en særdeles innovativ og tech-drevet tilgang til alt fra development til facility management og services med drift af ejendomme. Thomas skal være med til at løfte os til at blive en endnu mere værdiskabende partner og rådgiver for vores investorer. Vi skal bidrage med bæredygtige løsninger og bruge digitalisering til at gøre en forskel i investorernes ejendomme samt i interaktion med brugerne, og her er Thomas den helt rette profil

siger Rikke Lykke, Group CEO i DEAS. 

Thomas Fog har siden 2014 været Business Unit President for Division FM og Division Property i Coor. Han er medlem af bestyrelsen i Proptech Danmark og har i over tyve år haft ledende stillinger bl.a. hos teknologileverandøren EagleBurgmann EJ og Kemp & Lauritzen. Thomas Fog er certificeret inden for bl.a. Change Management, Executive Management og projektledelse.

Innovativ og bæredygtig udvikling af ejendommene

Thomas Fog får det overordnede ledelsesansvar for DEAS’ over 470 specialister inden for development, byggeteknisk rådgivning samt facility services & management.

DEAS Gruppen driver over 2.600 ejendomme i hele Norden og håndterer mere end 1.200 udviklingsprojekter og byggesager årligt.

Jeg glæder mig meget til samarbejdet med DEAS’ mange dygtige medarbejdere og specialister. Vi skal sammen med DEAS’ investorer sikre en innovativ og bæredygtig udvikling af ejendommene med brug af intelligente løsninger inden for fx ejendomsdrift til glæde for både miljø, økonomi og ikke mindst for ejendommenes brugere

siger Thomas Fog.

 

Udgivet 25. januar 2022