DEAS indleder samarbejde med Ejendomsselskabet Viborg

Ejendomsselskabet Viborg ApS har haft tradition for selv at stå for administration og drift mm. af selskabets ejendomme, men outsourcer efter nøje overvejelser basisadministrationen til DEAS.

Aftalen omfatter 55 ejendomme, og i valget af DEAS som samarbejdspartner har Ejendomsselskabet Viborg ApS lagt vægt på at få en professionel medspiller, der kan levere de nødvendige afrapporteringer. Selskabet vil fortsat selv stå for bl.a. udlejning, drift og vedligehold. 

Det er selve administrationen, vi gerne vil have varetaget, og lige præcis her har DEAS vist sig at kunne byde ind med et professionelt produkt, der rammer vores behov, uden at vi dermed behøver at give køb på udlejning, syn, drift og vedligehold. I den forbindelse har det været vigtigt for os at finde en samarbejdspartner, der har nogle tidssvarende løsninger, så afrapporteringen kan glide let og ubesværet, og det har DEAS

siger Steen Petersen, direktør i Ejendomsselskabet Viborg ApS.

Aftalen i tal

Aftalen for de 55 ejendomme omfatter 264 boliglejemål, 46 erhvervslejemål og 50 øvrige enheder, herunder garage- og parkeringsenheder. Aftalen træder i kraft den 1. oktober 2017.

 

Udgivet 12. juli 2017

Ejendomsadministration

Vi har både kompetencer og services til at håndtere alle aspekter inden for ejendomsadministration

Læs mere