DEAS indgår bæredygtigt samarbejde med BetterHome

DEAS har indgået samarbejde med den grønne organisation BetterHome, der sammen med Danfoss, Grundfos og Rockwool baner vejen for endnu flere bæredygtige løsninger i danske ejendomme.

Ambitionen for samarbejdet mellem BetterHome og DEAS er at mindske energiforbruget, forbedre indeklimaet og øge klimasikringen i de ejendomme, som DEAS har ansvaret for på vegne af investorer samt andelsbolig- og ejerforeninger.

Vi har som aktør i den danske ejendomsbranche et stort ansvar for at bidrage til en bæredygtig omstilling. Vi ønsker at guide og inspirere vores kunder til en mere grøn adfærd. Det er en af målsætningerne i DEAS’ bæredygtighedsstrategi, og samarbejdet med BetterHome er et nyt og spændende skridt i den retning

siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør/CEO i DEAS.

Screening af ejendomme er første skridt

Over den kommende periode vil BetterHome foretage en energiscreening af de over 900 andelsbolig- og ejerforeninger, som DEAS har i administration, for at finde frem til de foreninger, der har størst potentiale for et bæredygtigt løft og for at forbedre deres energimærke.

Screeningen kvalitetstjekkes af DEAS’ afdeling for teknik og bæredygtighed, og de pågældende foreninger bliver herefter tilbudt et møde med BetterHome og DEAS, hvor man gennemgår de mest rentable muligheder for foreningen, både hvad angår energirenoveringer, klimasikring og indeklima.

Vi vejleder danske ejendomsejere i at opnå en grønnere ejendom, for det kan være svært at finde de mest egnede og rentable løsninger på egen hånd. Gennem et samarbejde med DEAS kan vi nå en lang række ejendomsejere, som kan have behov for rådgivning og konkrete anbefalinger

siger Niels Kåre Bruun, adm. direktør i BetterHome.

BetterHome og DEAS forventer i slutningen af 2020, at kunne kontakte de foreninger, der har størst potentiale for at mindske deres energiforbrug gennem bæredygtige tiltag.

Læs mere om BetterHome

Udgivet 17. september 2020

Energioptimering af ejendomme

Få afdækket potentialerne for energieffektiviseringer og økonomiske besparelser.

Download folder