DEAS henter digital profil som ny Vice President for Marketing & Communications

Camille Berner er nyansat Vice President for Marketing & Communications hos DEAS Group og indtræder i koncernledelsen. Ambitionen er at styrke DEAS’ digitale tilstedeværelse og skabe mere synlighed omkring virksomheden.

Ansættelsen glæder Group CEO Rikke Lykke.

Camille har den nødvendige, stærke digitale profil og kommer med en energi, som vi glæder os til at se afspejlet i vores kommunikation. Jeg synes, at DEAS fortjener mere opmærksomhed og et friskt pust

siger Rikke Lykke om ansættelsen.

Camille Berner har en juridisk baggrund fra Københavns Universitet, men har igennem sin karriere primært arbejdet med kommunikation og markedsføring. Hun har stor erfaring med både digitale og analoge medier, og hendes karriere udspringer af mode- og livsstilsbranchen.

Camille Berner har desuden været selvstændig konsulent med speciale i digital kommunikation og branding.

Jeg må tilstå, at ejendomsbranchen er ny for mig, men da jeg blev kontaktet og hørte om DEAS’ digitale ambitioner og engagement i den grønne dagsorden, var jeg ikke i tvivl. Nu glæder jeg mig til at skabe stærke, synlige resultater sammen med mit team

siger Camille Berner.

DEAS vil sammen med sine investorer gå forrest inden for felter som innovation, digitalisering og bæredygtighed - ambitioner, der har den allerhøjeste prioritet i virksomheden lige nu.

DEAS opkøbte i marts måned office management-platformen Good Monday og har netop offentliggjort et nyt strategisk partnerskab med virksomheden NORNORM, der tilbyder virksomheder attraktive kontormøbelløsninger baseret på en abonnementsmodel.

Camille Berner er 37 år og får ansvaret for DEAS’ interne og eksterne kommunikation samt branding i hele Norden.

Udgivet 20. maj 2022