DEAS Group fortsætter i ambitiøst digitalt spor med nyt interationalt proptech partnerskab

DEAS Group er investeret i fremtidens arbejdsplads - og efter et år med adskillige indgåede digitale partnerskaber er det seneste partnerskab med first moveren Spaceti et naturligt, men også modigt skridt på rejsen.

Den internationale PropTech-virksomhed Spaceti tilbyder services og produkter, der styrker den daglige kunde- og arbejdsoplevelse på kontorer ved at kombinere en indsigt i ejendomsdata, brugerdata og interaktionsdata. Det hjælper investorerne til at træffe databaserede beslutninger om ejendommens anvendelse samt sikrer en forbedret kundeoplevelse for både lejere og gæster. Kort sagt: Et bedre og mere fleksibelt arbejdsliv, med mindre besvær.

Vi styrker hermed vores platform, ’office as a service’, der skal øge transparensen og anvendeligheden af ejendomme for både kunder og investorer. Vi vil bidrage til at gøre kontorerne endnu mere attraktive og imødekomme det stigende behov for digitale løsninger, der skaber værdi for den enkelte bruger af ejendommen. Samarbejdet giver os mulighed for at tilbyde vores investorer og kunder nye services og produkter, der forbedrer brugen af og oplevelsen i de ejendomme, vi har ansvaret for,

siger Rikke Lykke, Group CEO i DEAS.

Spaceti er til stede i over 20 lande og benyttes allerede på over 200 arbejdspladser i Europa, Mellemøsten og Nordamerika.

Spaceti er med aftalens indgåelse DEAS Groups foretrukne samarbejdspartner i Norden, og parterne igangsætter som følge et tæt samarbejde til gavn for både brugere og ejere af ejendommene.

Fra konkrete brugerrettede funktioner til unikke indsigter

Spacetis services spænder bredt og rummer bl.a. parkeringsadministration og -booking, mødebooking og digitale receptionister, der byder gæster velkommen. Og med Spaceti kan data fra censorer højne både energieffektiviteten og indeklimaet i ejendomme.

Ved at kombinere en indsigt i ejendomsdata, brugerdata og interaktionsdata transformeres måden, vi integrerer nye teknologier på, og det giver investorerne mulighed for at træffe datadrevne beslutninger om, hvordan ejendommen udnyttes bedst,

siger Max Verteletskyi, CEO & Co-founder i Spaceti.

DEAS Group og Spaceti har begge forpligtet sig til løbende at samarbejde om at udvikle endnu flere digitale løsninger, der kan optimere erhvervsejendommes drift og effektivitet.

Stærkt partnerskab vil have en effekt på ejendomsmarkedet

Måden vi anvender kontorer på, har ændret sig markant de seneste år, og det stiller store krav til både investorer og lejere, når kompleks teknologi skal integreres i ejendommene.

Vores nye partnerskab med Spaceti giver lejere og investorer et unikt værditilbud, der sikrer netop det. Vi tror på, at platformen vil have en stor effekt på ejendomsmarkedet, og vi mener, at vi har ansvaret for at lede den transformation,

siger Nadim Stub, Group Vice President, Ventures & Partnerships, DEAS.

DEAS Group er allerede i indledende dialog med nogle af koncernens investorer om de mange muligheder, det strategiske partnerskab med Spaceti åbner op for. Spaceti bliver en aktiv del af DEAS Groups servicekoncept, hvor man kan købe platformen til sit kontor, ligesom DEAS Group vil foretage løbende service efter aftale.

Spaceti bliver også en integreret del af office management-platformen Good Monday, som DEAS Group opkøbte i marts 2022.

DEAS Group har desuden indgået samarbejder med Yavica, NORNORM og WiredScore inden for det sidste år. Partnerskabet med Spaceti udvider således DEAS Groups digitale varekatalog i endnu højere grad.

Udgivet 25. august 2022