Sådan forholder vi os til coronavirus i DEAS || Telefontid i vores servicecenter: kl. 8.00-18.00

Mød DEAS' afdeling for erhvervsudlejning: Specialister, der arbejder på tværs

DEAS’ afdeling for erhvervsudlejning udlejer erhvervsejendomme af alle typer og sikrer værdiforøgelse af kundernes ejendomme.

De 15 specialiserede medarbejdere arbejder dagligt for at udleje en bred vifte af erhvervsejendomme. Afdelingen har det seneste år udlejet mere end 250 erhvervslejemål for vores kunder.  

Ambitionen er, at vi skal være vores kunders absolut foretrukne samarbejdspartner, og at de drager fordel af den synergieffekt, der er i at være kunde i et Full Service Property House,

siger udlejningschef Annett Norén Beckert. 

Afdelingen er opdelt i tre kompetenceteams, der har fokus på erhverv, shoppingcentre og juridisk assistance. 

Udlejning erhverv

Udlejning erhverv har med sit indgående markedskendskab og sin brede branchemæssige erfaring hovedfokus på udlejning af alle typer erhvervsejendomme - fra domicil- og flerbrugerejendomme til lager- og logistikejendomme, samt salg og vurdering af erhvervs- og beboelsesejendomme. 

Udlejning shoppingcentre

Teamet for udlejning shoppingcentre er retailspecialister med stort kendskab til detailhandlen og denne branches udfordringer og muligheder. De udarbejder bl.a. strategier for det rette butiksmix, udlejningsplaner samt kontraktforhandlinger. Teamet er opdateret på, hvad der sker inden for detailhandlen og har et stort netværk inden for både national og international retail. 

Juridisk assistance

Den juridiske assistance består af sagskoordinatorer, der udarbejder lejekontrakter og tillæg samt bistår med faglige input i kontraktforhandlinger og den daglige ledelse af shoppingcentrene.

Et samarbejde på tværs

På trods af forskellige kompetenceområder arbejder de tre teams også på tværs af hinanden. 

Vi har skabt et kompetencecenter inden for erhvervsudlejning, hvor vi sikrer vidensdeling og de bedste vilkår for en effektiv udlejningsproces. Derfor arbejder de tre teams tæt sammen, og de kombinerer deres kompetencer med henblik på at sikre størst mulig værdiforøgelse for vores kunder,

siger Annett Norén Beckert. 

Fremtiden for erhvervsudlejning

DEAS’ afdeling for erhvervsudlejning vil i fremtiden bl.a. have stort fokus på at rådgive kunderne i, hvilke løsninger der kan tages i brug for at undgå tomgang. 

For at sikre vores kunder en effektiv udlejning er det vigtigt at imødekomme de tendenser og behov, der rører sig inden for erhvervsindretning: bl.a. brugbare fællesarealer i de store flerbrugerdomiciler. Vi har også et stort fokus på at præsentere ledige lejemål på bedst mulig vis, for at potentielle lejere kan se potentialet,

siger Annett Norén Beckert. 

Senest har erhvervsudlejningen bl.a. gennemført udlejning af THE CUBE samt udviklet og etableret ankerlejere på 1. sal i Lyngby Storcenter

 
Medarbejderne i Erhvervsudlejning
 Annett Norén Beckert    Fatten Masri
Frederick Wilhelm
Elliot Mogensen
 Grith Isbrandtsen  Jan Høgh
 Jane Terka Nielsen  Lill Aunsø Olsen  Lone Vest Gammeljord
Mads Tiedt Poul Skjødt Thomas Mølgaard
   
Torben Kristiansen     

 

Udgivet 31. august 2018

Kontakt

Annett Norén Beckert

Afdelingschef
Center Management - Leasing
Bliv kontaktet

Cases

Optimal administration af erhvervsejendomme og professionel betjening af erhvervslejere.

Se cases