DEAS Asset Management henter erfaren profil til at stå i spidsen for udviklingsaktiviteterne

Pressemeddelelse: Claus Skytte er ny Head of Development i DEAS Asset Management. Han skal realisere potentialerne i kundernes porteføljer.

Claus Skytte tiltræder den 1. februar 2020 som chef for DEAS Asset Managements development team. Han kommer fra en stilling som direktør i udviklingsselskabet Bonava og har også mange års erfaring fra NCC som udviklingsdirektør. 

Claus er en yderst erfaren profil, der kommer med en udpræget kommerciel tilgang fra sin tid i byggebranchen, og han har solid erfaring med udvikling af både kontor- og boligejendomme. Med Claus om bord vil vi styrke vores service til kunderne

siger Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management A/S, der rummer DEAS-koncernens asset management-aktiviteter.

DEAS Asset Management forvalter i dag en portefølje på cirka 30 mia. kr. for 15 danske og udenlandske investorer og er specialiserede inden for kontor og lager samt boligejendomme.

Claus bliver ansvarlig for at identificere udviklingsmulighederne i kundernes ejendomsporteføljer. Han får også ansvar for den kreative proces, der rummer koncept- og ideudvikling, samt den praktiske gennemførelse af projekterne. Han skal også være med til at opsøge nye udviklingsprojekter til fordel for kunderne.

Jeg kommer fra en branche, hvor vi ofte starter helt fra bunden på bar mark. Som del af DEAS Asset Management får jeg en fantastisk mulighed for at være med til at finde og realisere nogle af de store potentialer og investeringsmuligheder, der ligger i vores kunders eksisterende porteføljer. Det være sig både hvilke ejendomme, vi skal løfte, samt hvordan vi skal løfte dem

siger Claus Skytte. 

Tre stærke teams løfter både tal og mursten 

Med Claus om bord står DEAS Asset Management stærkt inden for både investment management, asset management og development.

Vi har en stærk og professionel organisation, der er aktive i markedet, ser mulighederne, får ideerne og evner at føre dem ud i livet på vegne af kunden

siger Benny Buchardt Andersen.

Christopher Elgaard Jensen leder teamet for investment management, der har det overordnede ansvar for at lokalisere og præsentere relevante investeringsmuligheder for kunden. 

Michael Brogaard Rønnelund er Head of Asset Management. Han leder teamet af asset managers, der gennemfører ejendomsinvesteringer for kunden samt proaktivt driver og optimerer porteføljerne og leverer skræddersyet rapportering. 

Udgivet 09. oktober 2019

Cases

Asset Management-
cases i Danmark.

Se mere

Development

Potentialer på ejendomsporteføljen afdækkes og udføres succesfuldt

Se mulighederne