DEAS ansætter ny stærk retail-profil

Den 1. september byder DEAS velkommen tilbage til Pia Lynggaard, som skal stå i spidsen for DEAS’ afdeling for management af butikscentre som ny afdelingschef.

Pia kommer fra en stilling som Airport Sales and Marketing Director i Københavns Lufthavn. Hun kender DEAS særdeles godt fra tidligere ansættelse i virksomheden, senest som kommerciel chef, og mere end ti år i branchen for management af butikscentre. 

Det er en spændende og motiverende udfordring, og jeg glæder mig til at vende tilbage og løfte opgaven sammen med dygtige kolleger. DEAS har en unik tilgang til management af butikscentre, og i samarbejdet med vores kunder kan vi trække på alle kompetencer inden for ejendomsforvaltning, herunder særligt byggetekniske kompetencer,

siger Pia Lynggaard. 

Pia Lynggaard har bred erfaring med værdiskabelse og med at realisere potentialerne i center-porteføljen, herunder en indgående erfaring med at udvikle, drifte og værdioptimere centre samt skabe resultater for investorerne. 

Der er et stort potentiale i markedet for forvaltning af butikscentre. Der er på landsplan mange centre med stort potentiale, som har brug for en professionel forvalter. Pia skal drive denne vækst samt servicere vores nuværende kunder inden for forvaltning af shoppingcentre,

siger Henrik Dahl Jeppesen, CEO/adm. direktør i DEAS.

Udgivet 12. juni 2020