Ceres Plaza: Over 200 nyopførte lejeboliger i hjertet af Aarhus

Pressemeddelelse: Omkring 500 interesserede lagde vejen forbi første åbent hus i Ceres Plaza søndag den 24. juni. En række af lejlighederne står allerede klar til indflytning.

Ceres Plaza bliver midtpunkt i Ceres Byen i hjertet af Aarhus. Bag projektet står pensionsselskabet PKA og A. Enggaard A/S.

Vi ser frem til igen at kunne tilbyde en række nye boliger med værdi for vores lejere og medlemmer i en helt unik ny bydel. Vi oplever nemlig en stor efterspørgsel på boliger i Aarhus-området, og midtbyen i Aarhus er fortsat et af byens mest eftertragtede steder at bo,

siger Nikolaj Stampe, ejendomschef i PKA.

Ceres Plaza markerer afslutningen på flere års udvikling af den nye, centrale bydel på Aarhus’ tidligere bryggerigrund. Her kombineres de gamle bryggeribygninger med moderne arkitektur og energirigtigt byggeri.

Ceres Plaza PKA

Vi oplever en god interesse for Ceres Plaza. Til vores første åbent hus deltog omkring 500 interesserede, og vi modtog over 140 reservationer, som vi lige nu arbejder videre med. Lejlighederne rammer markedet helt rigtigt, hvad angår byggeri, beliggenhed og prissætning. Og vi har gode erfaringer med en effektiv udlejning i dette eftertragtede område,

siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der i 2017 udlejede Bryggerhavens 230 lejligheder i Ceres Byen på blot to måneder.

DEAS varetager førstegangsudlejningen og administration af ejendommen, der huser i alt 208 lejligheder, fordelt på i alt 14.500 kvm.

Bygningen er tegnet af Arkitema Architects med A. Enggaard A/S som bygherre. I arbejdet med facaden har man valgt at fusionere gammelt og nyt ved at kombinere dele af den gamle bryggerifacade med glas og lodrette, gyldne alubeklædninger.

Om Ceres Plaza i Ceres Byen

  • 208 lejeboliger med 1-5 værelser i størrelsen 38-130 kvm.
  • De første 34 lejligheder er allerede klar til indflytning. Indflytning herefter i oktober og december 2018.
  • Ca. 10 min. gang til Aarhus Centrum.
  • Læs mere på www.ceresbyen.dk/ceres-plaza-lejeboliger eller på Findbolig.nu

Udgivet 27. juni 2018

Kontakt

Kim Krabbe

Senior Director
Residential Letting
Bliv kontaktet