CALUM og DEAS på vej med rækkehuse på Lindholm Brygge

I Aalborg er ejendomsselskabet CALUM A/S aktive i flere byudviklingsområder og står bag opførelsen af en række boligprojekter. Nu udvider selskabet med 21 nye rækkehuse i området Lindholm Brygge. DEAS er udpeget til at stå for førstegangs-udlejning samt efterfølgende administration.

Området ned til Limfjorden er grønt og indbydende med rekreative muligheder, og det vil i nær fremtid komme en række lejere til gode, når de i løbet af december 2017 kan rykke ind i CALUMS nye rækkehuse i det tidligere industriområde Lindholm Brygge.

I efteråret 2016 byggede og afleverede vi 15 rækkehuse på Lindholm Vænge, og de blev revet væk. Dette sammenholdt med udviklingen på boligmarkedet generelt og med værdien i at bygge endnu tæt på fjorden føler vi os overbeviste om, at markedet er modent til mere, og at vi har fundet formlen for noget, lejerne efterspørger,

siger Morten Nielsen, salgschef i CALUM A/S.

DEAS udlejer og administrerer i forvejen for CALUM i Aalborg og ser frem til at samarbejde om endnu et projekt. 

Vi regner med at have en prøvebolig klar i løbet af det tidlige efterår og glæder os til at komme i gang med udlejningen. CALUM er en stærk spiller i Aalborg og bidrager til en særdeles positiv udvikling af byen,

siger Lasse Rüsz, afdelingschef og ansvarlig for udlejning i DEAS.

Kort om projektet

21 rækkehuse i høj kvalitet ned til Limfjorden på Lindholm Brygge. Husene opføres som et- og toplanshuse med tilhørende uderum og er i gennemsnit på 100 kvm. Der er planer om at udvide med yderligere 34 rækkehuse i nærmere fremtid. Rækkehusene udbydes som lejeboliger og ventes klar til indflytning i december 2017.
 

Udgivet 17. juli 2017

Case

Jacobsens Have var fuldt udlejet inden ibrugtagning.

Se case