CALUM udvider med nye lejeboliger i Kildehøj

Pressemeddelelse: Ejendomsudvikleren CALUM udvider med endnu et projekt i Aalborg. Denne gang med 24 rækkehuse på en attraktiv grund i grønne omgivelser. Lejeboligerne forventes at være klar til indflytning 1. november 2018.

Med Kildehøj bliver området ved Gug Alper beriget med 2.881 m2 bebyggelse, som kan huse 24 familier. Gug Alper er med sit unikke istidslandskab et attraktivt bolig- og naturområde.

Med Kildehøj tilbyder vi lejerne et hjem med smuk udsigt og fredelige omgivelser, og alligevel en kort afstand til Aalborg. Og som altid har vi lagt vægt på et enkelt og robust materialevalg, og på at skabe boliger, der lever op til miljømæssig bæredygtighed

siger Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM.

De nye lejeboliger i Kildehøj bygges i energiklasse 2015, hvilket sikrer lejerne en bolig, hvor der er tænkt over at minimere energiforbruget – også i fremtiden.

Erfarent partnerskab i Aalborg

DEAS er samarbejdspartner for Calum på en række lejeboligprojekter og er nu også udpeget til at stå for førstegangsudlejningen samt efterfølgende administration af de nye rækkehuse.

Vi sætter i sensommeren gang i boligudlejningen på vegne af CALUM, som med Kildehøj-projektet igen har positioneret sig som en tidssvarende boligudvikler, der skaber lejeboliger af høj arkitektonisk kvalitet og placerer dem, hvor indbyggerne gerne vil bo

siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS.

Grunden på Ikarosvej er placeret i det grønne og kuperede landskab, og alle boligerne har store glaspartier ud til terrassen, der giver masser af lys og indrammer den smukke udsigt til grønningen.

Første åbent hus forventes at blive afholdt i sensommeren.

Læs mere på calum-kildehoej.dk 

Kort om Kildehøj

  • Forventet indflytningsdato 1. november 2018.
  • 24 lejeboliger med primært fire rum og på henholdsvis 108 og 116 m2.
  • Nogle af boligerne har en 3. etage med tilhørende sydvendt altan på 135 m2.
  • Beliggende på Ikarosvej på attraktivt areal ved Gug Alper med udsigt over Indkildedalen.
  • Stueplan er gennemlyst med køkkenalrum og stue.
  • Parkering i umiddelbar nærhed af husene, hvor der er anlagt 1½ p-plads pr. bolig.

Udgivet 04. juni 2018

Kontakt

Kim Krabbe

Senior Director
Residential Letting
Bliv kontaktet

Case

Jacobsens Have var fuldt udlejet inden ibrugtagning.

Se case