Bæredygtigt samarbejde: Over 900 energiscreeninger i samarbejde med BetterHome

I efteråret indgik DEAS et nyt grønt samarbejde med BetterHome, der er ejet af Danfoss, Grundfos og Rockwool. Det baner vejen for endnu flere bæredygtige løsninger i danske ejendomme, og nu begynder de fysiske besigtigelser af de ejer- og andelsboligforeninger, der har taget imod det gratis tilbud om hjælp til at få overblik over mulighederne i deres ejendom.

I de seneste måneder har vi i samarbejde med BetterHome foretaget mere end 900 energiscreeninger af vores foreningskunders ejendomme i hele landet.

Besigtigelserne viser et generelt billede af, at der er rigtig store potentialer for bæredygtige tiltag hos mange af DEAS’ foreningskunder. Og vi kan allerede nu se, at de fysiske besigtigelser begynder at vise endnu flere muligheder for energimæssige forbedringer,

siger Niels Kåre Bruun, adm. direktør i BetterHome.

Baseret på resultaterne af energiscreeningerne har 29 foreninger allerede bestilt tid til fysisk besigtigelse af ejendommen, som foretages af BetterHomes energieksperter.

Rentable muligheder identificeres

Når DEAS og BetterHome har resultaterne af den fysiske besigtigelse, dykker vi ned i foreningens økonomi og gennemgår de mest rentable muligheder med den enkelte forening. På den måde sikres vores kunder de bedst mulige bæredygtige løsninger – både energimæssigt og økonomisk.

Vi forventer, at en lang række af vores foreningskunder griber muligheden for at få udarbejdet de tiltrængte energimæssige forbedringer af ejendommene, og at vores samarbejde med BetterHome samt kendskab til foreningens generelle situation gør, at de føler sig hjulpet godt på vej i hele processen,

siger Jesper Moe, afdelingsdirektør for foreninger i DEAS.

Askevænget i Virum har grebet muligheden

Ejerforeningen Askevænget i Virum var den første forening, der fik foretaget en fysisk besigtigelse. Den fandt sted allerede i december, og de er nu i fuld gang med at vurdere resultatet og planlægge hvilke energimæssige forbedringer, der skal foretages baseret på resultatet af energiscreeningen og den efterfølgende besigtigelse.

Vi ser frem til at hjælpe kunderne i mål med at mindske energiforbruget, forbedre indeklimaet og øge klimasikringen – til gavn for både beboere, samfund og foreningernes økonomi.

Læs mere om BetterHome.

Udgivet 13. januar 2021

Kontakt

Lars Carl Gruby

Afdelingsdirektør
Foreninger
Bliv kontaktet

Ansvarlig forvaltning

Vi ønsker at drive en mere miljøvenlig forretning med positiv indvirkning på samfund, mennesker og miljø.

Se vores fokusområder