Arenahaven i Ørestad tilbyder bæredygtige boliger

Pressemeddelelse: Udlejningen af boligkomplekset Arenahaven i Ørestad er nu i gang. ATP Ejendomme står bag ejendommen, der rummer 153 nye lejeboliger til familier, par og singler.

Markedet for boliger i København er fortsat i vækst, og fokus for lejerne ligger på en god hverdag med udgangspunkt i en bolig tæt på det hele – og gerne med bæredygtige elementer og gennemtænkte løsninger inden for genanvendelse, indeklima og grønne omgivelser.

Arenahaven i Ørestad er et eksempel på en boligejendom, der rummer lejligheder af mange forskellige størrelser til mange forskellige behov. Og der er samtidig tænkt grønne elementer ind i byggeriet.

Arenahaven er første boligejendom fra ATP Ejendommes side og markerer samtidig indledningen på et samarbejde med DEAS, der forestår udlejningen.

Vi glæder os til at bistå ATP Ejendomme med bl.a. udlejning og administration samt servicering af de kommende beboere. Arenahaven er et spændende projekt med fokus på beboernes komfort og bæredygtighed i et attraktivt område. Ørestad har inden for de sidste ti år udviklet sig til en levende og selvstændig bydel,

siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i DEAS.

Arenahavens lejeboliger byder på 2 til 4 værelser, og alle lejligheder har enten altan eller terrasse.

Arenahaven går efter grønt guld

Arenahaven ligger på kanten af Kalvebod Fælled. Og det er ikke kun omgivelserne, der er grønne. Målet er nemlig, at Arenahaven DGNB-certificeres med guld. Det er en garanti for, at ejendommen har en bred indsats for bæredygtighed.

På taget er der installeret 239 m² solceller, som er med til at gøre bygningen selvforsynende med grøn energi. Der etableres også et levende og miljøvenligt sedumtag, der opsamler regnvand. Det store gårdrum er, udover at være et socialt aktiv, også udformet som et regnvandsanlæg, der afleder regnvandet på bæredygtig vis.

Arenahaven ligger i Arenakvarteret, der er et nyt bykvarter i Ørestad, der giver plads til bl.a. Royal Arena, en ny skøjtehal og en folkeskole.

Om Arenahaven

  • Ligger på hjørnet af Hannemanns Allé og Ørestads Boulevard
  • Arenahaven er opført i en klassisk u-formet karré, der varierer i højden fra 6 til 11 etager
  • Omfang: 16.390 m²
  • Lejligheder: 153 stk.
  • Lejlighedsstørrelse: 74-109 m²
  • Arkitekt: PLH Arkitekter A/S
  • Indflytning: 1. juni 2020
  • www.arenahaven.dk

Udgivet 07. februar 2020